Redoutistele fidele La Redoute France(147)
Raspunsuri - Pagina 7
claujro spune:
12 euro o lenjerie de pat e bine? ca ma bate gandul sa mai dau o comanda...daca-i bal, bal sa fie
ane2200 spune:
Daca e set complet, e super pretul. Eu cele mai ieftine le-am luat cu 10 eur (alea cu patratele), set complet de 2 persoane. E adevarat, le-am luat asta primavara, la prix ronds.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
claujro spune:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924981&productid=324138182&documentid=201208
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Eu nu's ce va suparati asa. Pur si simplu ei (lr.ro) indica si ocazia cu care poate fi purtat produsul, adica ghete de purtat la nastere. Urmeaza in colectiile viitoare: ghete de purtat la cumetrie, la nunta si... superbele ghete pentru inmormantari (sau inhumari, cum vreti voi!). Durabile si frumoase! Garantate pana la deshumarea de 7 ani ! cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
leyla spune:
astea le-am comadat eu pe 4 nov. Daca or fi in sacul care e la posta si pentru care am aviz maine o sa le am acasa:)
Am luat si in combinatia maro cu verde si gri cu roz.
citat din mesajul lui claujro http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23924981&productid=324138182&documentid=201208 |
madau spune:
Suparata si obosita cum sunt....da' am ras la postarea lui MIKI de am ramas fara aer
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ioana13 spune:
sunteti tari
Pina finalizezi comanda te plictisesti cite date iti cer... nu am avut curajul sa fac pasii urmatori, sa nu ma gasesc cu chilotii la usa. deci nu va pot spune cit costa impachetatul si caratul...(ca sa traduc ca ei)
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
felicia74 spune:
citat din mesajul lui Redoutistele felicia74, am pus la publicitate baschetii tai kaki cu flori roz dianarus78 |
multumesc
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Eu nu's ce va suparati asa. Pur si simplu ei (lr.ro) indica si ocazia cu care poate fi purtat produsul, adica ghete de purtat la nastere. Urmeaza in colectiile viitoare: ghete de purtat la cumetrie, la nunta si... superbele ghete pentru inmormantari (sau inhumari, cum vreti voi!). Durabile si frumoase! Garantate pana la deshumarea de 7 ani ! cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
bei ce rau imi pare ca m ratat ghetele!!! ieri am avut cumetria si saracu'sot l-am incaltat cu pantofi
PENIBIL SITE-UL LA REDOUTE.RO!!!! domnule ad decat sa va laudati prin presa cu cifre fictive mai bine ati pune umarul la treaba si ati lucra un pic la site!!!nu de alta dar doamnele ales de 30 de ani cu facultate care va sunt cliente rad si cu de site!
revin acush cu vreo 2 poze de la petrecere!
si ma duc sa mai dau si eu o comanda la jucarii pentru copil
Mamica de bobocel David-Mihai
Jasmine spune:
abia acum am intrat sa citesc si eu ce ati scris azi si m-am speriat la primele pagini din capitolul asta.Chiar sa fie azi ultima zi?
Eu azi am fost la eco de 16 saptamani si vestea cea mare e ca MARGOT ARE PUTZA!Miki,esti pe faza?trebuie sa-i schimbi numele acu'
16 +