Redoutistele fidele La Redoute France(147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

si ca sa nu ma las nici eu mai prejos :

http://www.laredoute.ro/Lenjerie/Camasa_de_noapte_/_la_redoute_cr%C3%89ation_rochie_baby_doll_cu_spate_de_inotator-1522.html

Rochie cu spate de inotator ???Ha-ha-ha!

16 +

vad ca au modificat-o si pe asta : nu mai e rochie cu spate de inotator,e rochita sport.
Inca o data se adevereste ca citesc tot ce scriem noi aici si nu oricum : citesc in timp real,adica imediat ce scriem.Sunt cu ochii pe noi.
Hai sa nu le mai dam mura-n gura,sa-i lasam sa-si corecteze singuri gafele.
Sper ca a vazut destula lume cu ce site de 2 lei au avut tupeul sa se lanseze.Parca s-ar adresa unor babuini care n-au vazut in viata lor cum arata un site de comenzi on-line.

Sunteti mortale....Cred ca ar trebui sa strangem toate observatiile, dar nu pe site (ca sa si le corecteze ei repede) si sa le aratm la .fr.

Eu nu cred ca .fr taie macaroana asa repede. Cred ca vrea sa vada daca merge cu AD....

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui geliza

eu deja nu mai pot sa vad cosul....a mai incercat cineva?

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Eu il vad fara probleme, pe ambele conturi

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hello si bine v-am regasit!

taman ce-am patit o "nepatzita " pe fr. De dimineata m-am trezit cu gandul sa dau o comanda , am umplut cosul , am validat-o-deci am mers pana la final (introdus datele cardului , tot) La sfarsit, cand i-am dat returne a l'accueil m-a dus iar la cos, care nu era golit , ba mai avea si ceva produse incercuite pe motiv ca ar fi fost epuizate.

Incercam de zor sa le modific culorile sau sa le sterg, cand am primit mailul de confirmare. Verific in suivi, comanda e en cours d'enregistrement.

Si-asa a ramas, e inca nefacturata desi am dat-o la ora 10. Banii pe card sunt blocati ca am verificat pe homebank.

taman cand ma bucuram ca nu am avut incidente cu frantzujii.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

E bine ca e nefacturata pt ca pe tot ce nu mai au pe stoc nu iti vor lua banii. Eu am dat comanda pe 7, si in suivi aparea un tricou epuizat si nefacturat. Nu mi-au luat banii si nici nu ma incurc cu bon d'achat. Stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau, asa m-am gandit si eu, astept acum sa treaca en preparation sa vad ce au facturat si ce nu.

Ma enerveaza ca la 2 din plovere aveam variante pe alte culori, masura mea, daca mi le incercuiau inainte sa imi ia comanda le puneam pe celelalte. Cred ca au avut ceva probleme cu site-ul ca tot imi aparea desoleu' cand accesam cosul, apoi iar mi-l arata si tot asa pana m-am enervat si i-am dat terminer. Mai bine mai asteptam

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

gata, am dat si eu o comanda....dimineata cred ca n-a mer siteul lor cum zicea si april....si desi dimineata imi arata pilota cu vacute dispo, acum nu mai era...am dat fara....poate imi recomandati si mie o pilota, sa mai bag de una mica

aaa, si mii de felicitari pt tot ceea ce faceti, mie nu-mi permite timpul sa ma implic, dar va citesc si va admir

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_gabriela spune:

A primit cineva cadoul asta?
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=retention&nope1=36474&nope2=36501&nope3=36528&omniturecode=001RP0338
L-am primit pe un cont pe care l-am folosit o singura data. L-am probat acolo pe niste produse ieftine si merge, da si FDP 0. Pe celalalt cont nu merge insa :(.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu n-am folosit codul - dar cineva zicea ca-i croiala frumoasa, dar materialul execrabil.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_gabriela spune:

merci, ma asteptam ca materialul sa fie prost

Citat:
citat din mesajul lui corap

eu n-am folosit codul - dar cineva zicea ca-i croiala frumoasa, dar materialul execrabil.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

am eu...nu se poate purta...

Mergi la inceput