Buna ziua, am si eu o intrebare ciudata. Mie mi s-a zis la un control (rezonanta manetica) ca am ovarul drept marit la 44 mm si este pplin cu lichid partial hemoraic. Practi este de 4 ori mai mare ca stanul . De cateva zile cand stau intinsa pe spate mi se vede o umflatura in partea drepat si daca apas mi doare. A mai avut cineva asa ovar mare ? Si a scapat cu el intre Dar cavitatea uterina marita la 3 cm si plina cu lichid? Ce inseamna toate astea?
De 3 zile practic partial metoda Liviei , adica ceaiuri si tincturi dar nu vad nimic, si alma tot acolo este.
Vreau si eu o parere ooptimista, este posibil?
Prof. Ancar la care ma duc eu este in concediu (dansul a zis ca vine in septembrie s) si mi-e rusine sa-l sun . Dar el a zis ca daca apare ceva sa-l sun.
diana
Daca esti adepta tratamentelor pe baza de plante iti trimit un 'leac' care pe mine m-a ajutat mult. Eu am avut un chist de 45mm pe care dr l-ar fi operat daca nu se absorbea.Cred ca ce vezi tu umflat este altceva nu ovarul.La dimensiunea asta nu poate fii umflat in afara!
Un pumn de coada calului il pui intr-un saculet facut din tifon pus in doua sau ceva asemanator si ori il legi de tortile unei oale ori il pui pe o sita cu fundul in sus. Deci faci in asa fel incit sa poti sa-l aburesti (fara sa-l ajunga apa din oala)il tii la aburi 20-30 min. Se abureste destul de greu.Iei saculetul f. repede si ti-l pui pe locul cu chist si-l acoperi cu un prosopel sa nu se raceasca asa repede.Sa nu-ti fie teama ca te arzi pt. ca se raceste f.f.f. repede.E bine sa tii compresa pina se raceste (2-3h)si daca poti sa faci procedura asta macar de 2 ori pe zi!Daca poti stai in pat la caldura. O sa dispara chistul tau in 7-10 zile.
Tratamentul este bun pt. orice fel de tumori sau chisturi.
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia