Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 11
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Neatza, Nu va mai conversati despre decenta? sau cat am dormit eu s-a ajuns deja la echilibrul mult prea metastabil "relax, au si ei indecentii lor?" |
sintem si noi curiosi de ce poarta americanii bucati de metal la git cu snur.
iileana spune:
citat din mesajul lui natynic : pt ca, atentie, daca si copiilor nostri le vom pune problema tot asa (ce-avem noi cu valorile neamului?; altii au valori si mai mari, etc), bietii de ei pusi in fata culturii maneliste chiar ca nu vor mai avea nici un reper spiritual; si nu va fi nici vina lor si nici a manelistilor ci a noastra!! |
Aoleu.
Naty, eu spuneam ca acel filmulet (care pare a fi o reclama la bere, asa ceva) nu mi se pare on-topic intr-o discutie despre "infectarea" statului de drept de catre structuri mafiote.
Ce-are una cu alta?
Stai linistita, normal ca le spunem copiilor nostri despre Eliade si Brincusi!!!!!!!!!!
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Imi place alb, hai sa vedem ce-o sa zici. Nu am masina alba, dar imi place. Si Audi imi place. Io credeam ca e musai sa ai SUV BMW si Mercedes ca sa fii "cineva", doar cu Audi nu-i suficient. Maria |
eh, ce sa fac, inchid si io pravalia pe ziua de azi. Trista!
Se vede ca nici despre masini nu putem vorbi noi doua . Tu crezi pesemne ca Audi e asa, un fel de Cenusareasa a masinilor nemtesti. Of, of, daca te-ar auzi baietii de pe forumurile de masini... .
Llaura spune:
Pt ca nu i-au citit pe Vasile Carlova si Calistrat Hogas, altminterea ar purta cravata.
Chestiile alea de metal n-au nici o treaba cu dintii si vestele de aur, daca vreti is ca capotul de diftina si maieul cu gaurele.
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Aoleu. Naty, eu spuneam ca acel filmulet (care pare a fi o reclama la bere, asa ceva) nu mi se pare on-topic intr-o discutie despre "infectarea" statului de drept de catre structuri mafiote. Ce-are una cu alta? Stai linistita, normal ca le spunem copiilor nostri despre Eliade si Brincusi!!!!!!!!!! www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
M-am linistit!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
citat din mesajul lui denizel
eh, ce sa fac, inchid si io pravalia pe ziua de azi. Trista! Se vede ca nici despre masini nu putem vorbi noi doua . Tu crezi pesemne ca Audi e asa, un fel de Cenusareasa a masinilor nemtesti. Of, of, daca te-ar auzi baietii de pe forumurile de masini... . |
Aoleu! Pai cum asa?
Ca ma dusei eu cu barbatul la Viena...si mergem noi pe Ring...si deodata de la distanta vede el un Maseratti...zice uite, primul Maseratti pe care il vad in Viena...si ne apropiem...Maseratti avea numar de Bucuresti
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
denizel spune:
Mai Laura, noi suntem aicea o gasca de romani "colonizati de hoarde sosite din pantecele mamelor eroine" si loviti cu lantu'. De aur.
Fii blanda cu noi!
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui natynic Aoleu! Pai cum asa? Ca ma dusei eu cu barbatul la Viena...si mergem noi pe Ring...si deodata de la distanta vede el un Maseratti...zice uite, primul Maseratti pe care il vad in Viena...si ne apropiem...Maseratti avea numar de Bucuresti |
Tocmai asta am vrut si eu sa-i zic lui Denizel, ca Audi e o masina banal de decenta, cu care nu iei ochii nimanui. E ca si cum ai purta pantofi eleganti in loc de ... ghetre.
Maria
Llaura spune:
Denizele, is. Iaca va dau si ammunition: in zona DC-ului (Washington DC) biserica romaneasca e pe o strada mare, Leesburg Pike. Oare ce or zice ele autoritatile americane si el statu de drept american cand vreo mie-doua de romani se aduna la miezul noptii cu lumanari in maini si canta cat ii tin plamanii? blocand si vreo doua-trei benzi de circulatie in the process?
Nici statu american nu mai e ce a fost, asta-i clar.
Mandrutza sa-si tina gura.
cristi_2003 spune:
citat din mesajul lui iileana
A, daca o iei asa, atunci e on-topic. Eu ma gindeam ca deja stim cu totii ca Romania a dat "nume stralucitoare" care au contat in istorie. Sau nu stim cu totii? Da, a dat, sigur ca a dat, dupa cum au dat si francezii, si nemtii, si mai toata lumea :). Bineinteles ca si mie mi-s mai dragi "ai nostri", tocmai pentru ca-s ai nostri, nu prea stiu insa cu ce ne incalzeste asta apropo de problemele puse in discutie de articol. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
iileana - deja sunt multe subiecte pe DC in care se vorbeste de pleava si scursurile din Romania.
asa ca m-am gandit ca poate poate nu strica sa ne amintim ca in tara asta nu este numai pleava. topicul a inceput cu o extrema - am zis ca nu ar fi rau sa o vedem si pe cealalta.
pentru ca in Romania sunt si oameni de nimic, sunt si valori, si mai este si o mare majoritate de oameni absolut normali. care nu-s geniali, dar sunt totusi departe de cei descrisi de articol. sunt oameni cinstiti, muncitori, care nu fura, nu isi atarna tone de aur de gat, nu-s nici certareti nici nesimtiti. oameni ca toti oamenii normali din lume.
acesta era singurul scop pentru care am postat aici acel link.
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI