22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 15
cristi_2003 spune:
pt raiff poti folosi si serviciul prin telefon - suni la 0800.802.02.02, e gratis in romtelecom, si dupa ce te identifici te ajuta ei cu informatii despre cont.
32+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI
kay spune:
Cristi, multumim ! asa verific, prin tel. dar dar fiind ca nu am card atasat acestui cont, nu vor intotdeauna sa mi zica soldul. depinde pe cine nimeresc...
Va pup si va anunt ca peste noapte au intrat 43 mil in BCR !
cu drag !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alinkav spune:
Oana, bravo!!!!
Super veste!S-o tineti tot asa....timpul asta al naibii de repede trece....
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ancadragoman spune:
Oana super bine pana acum ,cel putin mie asa mi se pare
Hai ca se poate !!!!
Ai idee daca a donat cineva de la Avon sau Oriflame ca aveam de acolo niste promisiuni?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Cristi, multumim ! asa verific, prin tel. dar dar fiind ca nu am card atasat acestui cont, nu vor intotdeauna sa mi zica soldul. depinde pe cine nimeresc... Va pup si va anunt ca peste noapte au intrat 43 mil in BCR ! cu drag ! oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ma bucur mult de tot!!!
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
turturica spune:
oana, sper ca ai primit banii de la mine, eu ti-am trimis in contul de euro.
Mami de Mara (19.08.2008)
kay spune:
turturica, in contul de euro de la BRD nu vad... sau poate nu m-am uitat eu dupa ce trebuie...
MIss Parker, !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
turturica spune:
oana, din contul meu au plecat banii. Daca nu ajung anunta-ma, te rog, ca sa ii intreb care e treaba
Mami de Mara (19.08.2008)
Happiness_4_us spune:
Doamne ajuta sa se stranga banutii!
Trebuie sa se faca o minune!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!