22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 13
cristiana58 spune:
Impresionant, e adevarat!
Dar sunt curioasa cine sunt acesti baieti pentru ca nu a fost nimeni mandatat sa faca acest lucru intr-un loc public. Sper ca banii stransi sa ajunga intr-unul dintre conturile Soniei.
misha71 spune:
Eu una refuz sa cred ca cineva se poate folosi de suferinta cuiva pentru a face rost de bani in interes personal. Stiu ca exista, dar nu aici, nu pentru Sonia.
Aveau cu ei si copii dupa actele Soniei (diagnostice, etc) probabil printate de aici.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
Misha, ai fi uimita de cati oameni profita. eu una nu sunt de acord cu aceste actiuni pe care nu le aprob si nu sfatuiesc pe nimeni sa dea bani. numarul meu e public si ma pot suna oricand sa ma intrebe. asa cum au facut niste copii minunati de la timisoara.
Noi am filmat la Antena 1 azi dimineata, intra la stiri azi sau maine, la observatorul de ora 19...
Va pup si luni seara vin cu soldurile
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Happiness_4_us spune:
Sa speram ca banii aia din Unirea ajung la voi, Oana.
Mi se ridica parul cand ma gandesc ca ar putea exista si astfel de oameni.
Nu poate fi descrisa in cuvinte durerea unei mame al carei pui este bolnavior.
Va imbratisam cu drag si Doamne ajuta !
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
april spune:
Oana, v-am vazut acum antena 1. Ce scumpica e Sonia.
Vreau sa te intreb ceva: nu exista posibilitatea unor numere de sms de 10 euro sa zicem si cred ca s-ar aduna mult mai repede banutii. Intreb si eu. Ar fi o metoda tare buna pentru adunarea banilor.
kay spune:
april, astptam raspuns din 5 locuri de la firmele mari de telefonie mobila.
daca se intampla sa cunoasca cineva o persoana care sa lucreze la firmele astea si sa ne poata facilita obtinerea unor numere scurte pt donatii, va rog sa-mi dati tel,mail, PM, orice !
Va cu drag !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
Sibylle, cum stam cu paypal-ul?
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Sabina spune:
Kay, iti scriu aici ca pun pariu ca ai o mie de pemeuri.
Tu mai ai drum pe la facultate? ca stau in zona(oarecum).
Imi vine greu sa ma duc sa depun, as vrea sa-ti dau pentru Sonia personal
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
kay spune:
Sabina, eu sunt mare fan tu asa ca imi fac drum
acum serios, nu am drum, dar imi fac multumim mult de tot ! daca e, da un PM ca am facut o oarecare curatenie, deci mai primesc (sper) si ... de marti sper sa fiu libera.
cu mare drag si multumim !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Sabina spune:
pai daca abia de marti esti libera, putem sa ne vedem miercuri unde vrei tu, prin centru pe undeva, ca eu merg miercurea la biblioteca, e zi de tata la copii , daca era pe langa facultate, ieseam oricum cu bb la plimbare .
hai va vorbim, da in principiu pe miercuri.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo