Apa plata fiarta sau nu ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria.bh spune:

si eu ii dau fiicei mele laptic artificial de la 2 luni, si fierb apa de la robinet timp de 5 minute si o racim.folosim si apa plata cand ne grabim dar nu o fierbem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

eu nu as da copilului apa de la robinet are mult prea mult calcar care e daunator la rinichii de bebe mic

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

si eu tot apa plata dorna folosesc, la inceput o fierbeam si eu, pana am observat depunerile de saruri care ramaneau in vas.

in plus, pe eticheta scrie ca este produs microbiologic pur, asadar teoretic nu ar trebui fiarta.

mai poti folosi si izvorul minunilor, este (alaturi de dorna) scris pe eticheta ca se poate folosi in alimentatia bebelusilor.

mai exista (eu am vazut doar in carrefour) apa plata voslauer, produsa in austria

in nici-un caz nu folosi apa de la robinet...chiar daca o fierbi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salut!

si noi am folosit apa de la robinet fiarta cat era mic... de cateva luni folosim apa plata Dorna Izvorul Alb, dar nu fiarta, stiu ca nu se fierbe...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_72

Multumesc mult pentru raspuns !
Mie asa mi-a recomandat o "vestita" pediatra sa procedez.Si mai ales.....sa folosesc apa plata EVIAN , fiarta si racita .

Ori apa plata(mai putin Evian ) putin incalzita,ori apa de la robinet fiarta si racita.
Si ,dupa umila mea parere,nu cred ca il "alimentezi artificial".N-as numi laptele praf lapte artificial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

de ce mai putin EVIAN?Ca eu numa de asta folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

in hipermarketuri exista apa plata ptr bebelusi Voslauer, cred ca e austriaca..e la jumate si are pe eticheta niste bebei..eu numai d-asta ii dau, evident, nefiarta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Apa plata nu e micobilogic pura? De ce sa o mai fierbeti?
Apa de la robinet este tratata, de aceea contine clor. prin fierbere se distruge clorul. Apa e la robinet fiarta si racita pt biberoane se foloseste imediat. daca sta mai multe ore/zile, nu mai este "protejata".
www.100werden.at/fileadmin/images/voeslauer_new1.jpg" target="_blank">Vöslauer folosim si noi acum, dar de baut ca apa, mai ales ca sticla are "tzutzu." La biberoane Apa plata Dorna, ceea ce se consuma si in casa.

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

de ce mai putin EVIAN?Ca eu numa de asta folosesc

Nu-i ceva legat de calitatea apei.N-o lua in serios ,de aceea am folosit si un emoticon.Doar mi se pare un pic cam exagerat sa te apuci sa folosesti Evian in RO cand sunt ape plate de calitate buna muuult mai ieftine.In Franta,e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si mie pediatrul mi-a spus apa plata fiarta si racita si asa imi spusesera "cu limba de moarte"si in maternitate. Asa ca am fiert Dorna pana m-am saturat si eu de ce se depunea pe peretii vasului si am mai si citit pe aici ca alte mame pun apa nefiarta; si de luni de zile i-o dau nefiarta fara probleme. Mai mult, dupa ce a inceput sa manance diversificat (deci nesteril) si sa bage in gura tot ce prinde, nici biberoanele nu le-am mai sterilizat pt ca pur si simplu nu mai vedeam sensul. Le spal bine-bine cu detergent si cu peria speciala, in apa cat mai calda si gata.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput