Redoutistele fidele La Redoute (145)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

pentru "amazoanele" Redoutiste!

Semnat: No.118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mama ce ma mananca mana sa mai bag o comanda!
A zis husband ca ma bate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Un alt site care pare sa livreza la noi: www.mamanetmoi.eu. Nu am timp sa simulez o comanda, dar preturile nu par mari ( cel putin la aparate si accesorii bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Hmmm, poate vrea sa facem o petitie si contra lui... Zi-i sa aiba grija!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Mama ce ma mananca mana sa mai bag o comanda!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Am omis sa comentam www.flickr.com/photos/9558016@N05/3007940194/" target="_blank">asta

Ca bine graiesti ! Uitati ce am mai gasit www.dailybusiness.ro/keypeople/Alexandru-Diaconu-798" target="_blank">aici :
Citat:

Motto personal: Faber est suae quisque fortunae.
Activitate profesionala
o Manager si actionar majoritar la AD First Company
Din portofoliul AD First Company fac parte firmele Gaudi, Xbeauty si La Redoute.
o Esecuri: Singurul esec a fost lansarea unei firme in Pitesti, care nu a avut succes, de pe urma caruia am invatat foarte multe.
COMENTARII:
Nu s-au facut comentarii la acest profil.

Este cazul sa se faca un comentariu, nu ? Macar despre un alt esec: LA REDOUTE.RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

singurul esec pana acum,asta vrea sa spuna.
Habar n-am ce chix a dat cu firma aia din Pitesti,dar sigur a fost parfum de roze pe langa oistea-n gard numita LR.ro

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna "cele 20" Va citesc zilnic si datorita voua am reusit sa iau si eu lucrusoare faine la preturi mai mult decat convenabile .Mai am de primit o comanda si daca se mai poate,mai trimit azi una(anne,da buzz cand intrii pe mess )Eu am "cronversat" la tel cu d-nul Diaconu,pt ca mi-am facut cont la ei de curiozitate,dar ambele mele adrese de mail figurau deja in baza lor de date(fara voia sau stiinta mea-uite cum se face baza de date de 15000 de pers)si m-am logat cu adresa sotului.I-am rugat sa faca ceva sa ma pot loga cu o adresa de-a mea.....si de vreo 10 zile astept si astept si astept........la fel cum asteapta si ei comenzile mele....la sf asteapta ca oricum nu aveam de gand sa comand,dar vroiam sa verific ceva.puneam in cos produse cu un pret si apareau la un sfert pretul,in ron nu in euro sau alte dracii,si am verificat si daca erai logat era la fel.
Sper sa le mearga afacerea numai cum ma gandesc eu la ea
eu am convingerea ca cel tarziu dupa sarbatori vom putea iarasi sa comandam din Franta...Bafta in tot ce faceti in sensul asta si contati si pe mine daca aveti nevoie de semnaturi sau orice alt fel de ajutor.O zi buna tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Chiar ma gandeam ca are o moaca de "bancher" front-desk...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

am semnat si eu petitia ....130....imediat cele 20 se fac 200

Mergi la inceput