Redoutistele fidele La Redoute (145)
Raspunsuri - Pagina 20
arcadia spune:
Jasmine sunt de acord cu ce spui tu
stiu ca a luat cineva puloverul www.laredoute.fr/vente-pull-col-u-manches-longues.aspx?productid=324103631&documentid=346108&single=false&categoryid=51702118" target="_blank">asta, cum este?
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anana17
iata ce am primit eu, nu stiu daca nu e personalizata oferta, incearca. www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=retention&nope1=36474&nope2=36501&nope3=36528&omniturecode=001RP0338" target="_blank">http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=retention&nope1=36474&nope2=36501&nope3=36528&omniturecode=001RP0338 Edit: eu l-am incercat pe un prix vert si mergea Ana T., mama de Irina (06.12.2005) http://b3.lilypie.com/jowHp1.png |
Multumesc! Chestia aia super plasticoasa am primit-o deja nu mai stiu cu ce cod, e infioratoare...croiala e ok dar materialul... La mine codul spune ca nu exista...probabil ca l-am folosit deja.
luny spune:
anana17 felicitari ptr colet!!..poate am si eu o sansa! le-am scris si eu in seara asta la 'aide' si mi-au trimis inapoi un mail de confirmare ca au primit reclamatia, cel putin asta inteleg eu ca nu prea le am cu franceza..astept un raspuns..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
camelia_daniela spune:
Nushu, sa-ti traiasca micul crestin si sa-i dea Dumnezeu sanatate, voie buna, noroc si iubire!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Roxana Claudia spune:
Luny - nu stiu daca ai citi si la Odisee...nu tu esti cea care are cel mai intarziat colet: eu astept comanda din 20 septembrie!!!!Si ei tot imi raspund ca verifica la oficiul postal...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
luny spune:
am citit, Roxana..sper sa le primim si noi..nu prea am inteles cum am putea sa ne recuperam banii, pare complicat si de durata..
catimati spune:
Nu stiu daca prin actiunea mea vom rezolva ceva, dar macar incerc. Vom vedea daca ne va baga cineva in seama.
Deja am trimis un mail in care am atasat link-ul cu petitia catre cabinetul Comisarului European Kuneva.
Am mai spus o data si ma repet: nu am nimic cu laredoute.ro, mi-e indiferent cine ce afacere vrea sa faca, singurul lucru pe care il doresc este sa nu ne blocheze accesul pe laredoute.fr. Mai mult nu m-as supara sa ne dea acces liber si pe alte site-uri.
Multumesc.
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catimati Nu stiu daca prin actiunea mea vom rezolva ceva, dar macar incerc. Vom vedea daca ne va baga cineva in seama. Deja am trimis un mail in care am atasat link-ul cu petitia catre cabinetul Comisarului European Kuneva. Am mai spus o data si ma repet: nu am nimic cu laredoute.ro, mi-e indiferent cine ce afacere vrea sa faca, singurul lucru pe care il doresc este sa nu ne blocheze accesul pe laredoute.fr. Mai mult nu m-as supara sa ne dea acces liber si pe alte site-uri. Multumesc. |
exact, sunt de acord!..doar ca la nesimtitul ala care si-a facut tarlaua proprie cu preturi duble, nu voi comanda in veci!! scuzati limbajul, dar sunt plina de nervi!!
Laura Ioana spune:
Fetelor, nu stiu daca mi-ati raspuns, asa ca va intreb iar: la ce jocuri merge codul ala de reduce 30% + kdo trusa de pictat??
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai