***SUPERDIETA 32 ***
Raspunsuri - Pagina 16
brunetzika spune:
da asha este delfinas.....nu mai tin minte cum se numeste...l`am gasit p internet cu bretonici...are si numar de telefon acolo.e la o biserica din savinesti....
Delphinas spune:
e trecut de 10 fix si nimeni nu a dat o ce ma fac eu cu voi?
bai pe unde umblati???
raport...pauza
dieta...is mai bune strachinile...
singura consecventa e breto. restu....mai cu cate o mana pana la cot scotocim blidele cu interzise. nu se mai poate asa.
aida nici urma de ea. isa sa nu mai vorbim.
silvana doarme acum...vai vai
poze
Just Me
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas e trecut de 10 fix si nimeni nu a dat o ce ma fac eu cu voi? bai pe unde umblati??? raport...pauza dieta...is mai bune strachinile... singura consecventa e breto. restu....mai cu cate o mana pana la cot scotocim blidele cu interzise. nu se mai poate asa. aida nici urma de ea. isa sa nu mai vorbim. silvana doarme acum...vai vai poze Just Me |
Nooo nooo noooo!!!
Io-s in grafic maaaaa, cum se poate sa spui asa?
Ma delectez acum cu un pahar de lapte degresat. Mmmm ce bunut e!
Am fost ieri si am mancat peste...bes-ti-al! Am fost si la cumparaturi...sambata si duminica am cheltuit nici mai mult nici mai putin de 9 milioane. Am zis sotul ca nu ma mai ia cu el, ii dau lista si se duce el singur. M-am gandit si eu bine si cred ca ar cam fi cazul :))
Aseara pe la 11 juma noi faceam ciorba de legume, fara interzise gen cartof bineinteles.
Aaaa uitam: peste marinat e voie? Mi-am luat niste rulouri cu ardei. Spuneti-mi ca da! Plsssssssss!
Va pup pe toate! Hai mobilizareaaaaaaaaaa!!!
Raport:
10.11.2008 78.8 kg
17.11.2008 76.6 kg
Target:01.03.2009 65 kg
Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Delphinas spune:
giulianna o sa ma ierti..da stai chiar bine.
peste marinat...cred ca ai voie...
ma daca mi s-ar da sa mananc 10 tone de peste si tot nu m-as satura. imi place la nebunie...la cuptor cu legume,, gratar, in folie, prajit, fiert cu salata..oricum ...numai peste sa fie.
sa aibe legatura ca inainte de a ma naste mama a vandut o cada de peste(cum era pe vremea lu raposatu, cazi din alea mari de aluminiu)
poze
Just Me
Delphinas spune:
tu esti pe nu am ce sa-ti reprosez. te duci la sala, mananci numai permise...asa ne spui noua, acum eu nu sunt in burta la tine sa vad ce si cum mananci, dar te cred pe cuvant.
pt mine..uite asa. ma pedepsesc singura.
citat din mesajul lui bretonica Lupta cu kg |
poze
Just Me
Delphinas spune:
am scris mai de mult pe un site unde sunt fel si fel de medici despre problema sotului si acum am primit raspuns...sa faca tratament cu tribulus terrestris pt imbunatatirea calitatii spermei si dupa ce termin tratamentu sa incerc o IA. asa simplu sa propui IA. adica sa nu raman insarcinata natural? nu pot sa cred asta.
poze
Just Me
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas am scris mai de mult pe un site unde sunt fel si fel de medici despre problema sotului si acum am primit raspuns...sa faca tratament cu tribulus terrestris pt imbunatatirea calitatii spermei si dupa ce termin tratamentu sa incerc o IA. asa simplu sa propui IA. adica sa nu raman insarcinata natural? nu pot sa cred asta. poze Just Me |
....... ........sincer nu stiu ce sa zic...hai nu fi supy...dar celelalte fete pe unde ne umbla?...aprilus...unde ne-ai plecat?..o slujba poate va intoarcetzi...NEMOTIVATE TOATE....
Lupta cu kg
bretonica spune:
....BUNA DIMINEATZA....HOP CA-S PRIMA...prima sau o doua pot sa fiu,daca nu sunt eu e delpfi..bai zici ca a-tzi dat bir cu fugitzii toate...hai ca dau o cafea...servitzi va rog
Lupta cu kg