zburam
Da, da.
Daca nu mergem, macar sa zburam.
Asa intentionez.
Mi o sa aibe 6 luni si o sa mergem cu avionul in
Ro. Cam lung, 24 de ore door-to door.
Cum s-au comportat BBii la zbor?
A mai zburat cineva?
Ce greutati ati intampinat?
Cum s-a comportat BBul?
ce mi-ar fi util pt zbor?
Eu mor de frica fiindca e in premiera pt BBica si
in plus trebuie sa mergem cu o gramada de lucrusoare dupa noi, biberoane, carucioare ...
Multumesc pentru sfaturi,
C
Raspunsuri
GabiG spune:
"Noi" am zburat la 2,5 luni cu puiul, e adevarat ca zborul in sine a fost 2 ore (Dusseldorf-Timisoara) si door to door a fost 7 ore, maxim 8. I-am dat sa bea imediat la decolare sa nu aibe probleme cu urechiusele, dupa care a dormit vreo ora si ceva, cind ne pregateam de aterizare i-am dat iarasi sa bea, din aceleasi motive.
Nu am avut probleme deloc, am avut noroc ca a fost loc pe scaun linga mine si am putut sa o pun cu cosulet acolo. La intoarcere m-am enervat un pic ca m-au pus sa o tin in brate pina am decolat si deoarece avionul era plin ochi, a trebuit sa stea puiul pe jos in cosuletul ei, la picioarele mele.
Pentru voi va fi un pic mai greu dar este inca destul de mica sa poata dormi mult pe perioada zborului, mai ales dacae noapte.
Va doresc succes!
PS Vezi ca caruciorul il poti da ca bagaj special, deci nu iti este considerat la greutate (la noi cel putin asa a fost, dar trebuie dus la o poarta speciala).
Pupici!
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
Ela spune:
Ilinca e un copil plimbat - asa ca iti spun din experienta sa stai linistita!
La 2 luni am plecat cu trenul la Paris - a durat 7 aore si a fost f. cuminte - chiar daca nu prea a dormit ca nu stia ea unde e!
La 6 luni am zburat dus intors catre Ro - si iar a fost ok - dar zborul e scurt - de 2,5 ore!
Insa a doua oara am plecat cu masina - a fost un drum infernal si am facut 46 de ore door to door!Bine ca ne-am intors cu avionul - ca prinsese aversiune fata de masina!
Spre final a fost mai agitata si nu prea a mancat!
Deci stai linistita - cum a zis si gabi anunta ca vei calatori cu Infanta si iti vor opri un scau liber langa tine - daca nu, dupa ce se termina imbarcarea roaga pe insotitorii de bord sa te ajute!
Caruciorul e intr-adevar bagaj special - si poti sa-l dai in cala sau te lasa sa mergi cu el pana la usa avionului, ti-l iau ei si ti-l dau la coborarea din avion!
In rest - sa ai jucarele diverse la tine, sa te mai plimbi putin cu bebe prin avion si sa ai laptic, suc, ceai - ce ii place - ca sa-l hidratezi!
Zbor usor!
Numai bine la bebici, mamici si burtici!
Midori spune:
MUltumesc pentru sfaturi si incurajari.
Laptele cu ce l-ati facut?
Cu apa din avion?
ma gandesc sa-mi iau doar un termos mic cu apa.
Circulam noaptea, sper sa doarma.
Special am ales singurul zbor de noapte care exista din J.
C
GabiG spune:
Midori, eu am avut o mica problema cu apa. Pentru ca in avion se pare ca este doar apa fiarta. Asa ca ar fi bine sa ai si apa rece la tine, sa le amesteci. Nu mi-am imaginat ca nu au ceva de incalzit. Pentru prima masa am avut pregatita sticluta de acasa, pusa in termos. Am incalzit-o mai tare si am pus-o intr-o husa din asta termoizolanta. Si a fost numai buna pe cind a trebuit sa ii dau prima oara.
Zbor usor. Cind plecati?
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi