Diversificarea (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Puisorul si mie imi facea mama cu lamaie (si uite ce mare am crescut!!!), dar pediatrul fetei mi-a zis ca este mult mai bine sa-i fac cu calciu lactic (scuzati cacofonia).

Oana si Cati mica (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata. Multumesc pentru raspunsuri.
Ieri am incercat sa fac cu lamaie dar nu mi-a iesit. Intrebare : dupa ce se pune lamaia se mai fierbe ? Eu am pus lamaia, am stins aragazul, am amestecat putin si gata. Da' n-a iesit nimic, s-a branzit foarte putin la suprafata. Ce am gresit ?
Astazi o sa incerc cu calciu lactic. Oanamada, de ce este mai bine cu calciu ? Ti-a dat si explicatii pediatrul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Pai cica lamaia este mai acida, asta ar fi primul motiv. Al doilea, branza facuta cu calciu iese mai buna...(aici sunt de acord) si se face si mai repede si mai bine! Eu ii pisam marunt 4 tablete de calciu lactic(mie imi zisese pediatrul de 6)la un litru de lapte si se facea imediat. O puneam la scurs si adaugam o lingurita de iaurt cat era la scurs ca iaurtul ii mai ia din asprime si din gustul fad...faza este alta! Catinca nu a mancat branza, indiferent de combinatie...nu i-a placut si nu-i place nici acum...asa ca am trecut-o foarte repede pe iaurt si totul a fost ok pentru ca iaurtul ii place la nebunie!!!!

Oana si Cati mica (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi ieri am papat cus-cus cu legume si carnita de vaca! i-a placut tare la Mufarin, a ras tot!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

CONTINUAREA AICI
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131528

Mergi la inceput