Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

'neata
multumesc pt

PS:interesante comentarii
merg si eu sa pun unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

neatza matinalelor!

ati vazut ce de comentarii aici?

http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/la-redoute-vrea-vanzari-de-2-1-mil-euro-in-primul-an-de-activitate-in-romania-18762

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Iti dai seama cine le-a facut.
Edit:am dat buzna si n-am dat buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

va pun pe mail-ul comun un link. va rog sa dati cu comentariul.

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Intr-adevar ,daca venea cu franciza la ceva ce nu se livra in Romania,nu-l durea nici capul,macar o perioada,asa,degeaba o sa se inversuneze el sa-i mearga bine,n-are cum.Cu cateva gaste ratacite nu poti sa scoti profitul scontat.Multa lume a comandat,stie despre ce e vorba si e pusa la curent si cu ultimele noutati legislative ce se vor aproba in UE.Sa speram ca f. curand.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

vl-ad eu astept comanda din 16, culmea e ca e punga, deci ar fi trebuit sa vina de acum o saptamana. Asa ca cred ca pot sa-mi iau adio de la ea definitiv, ca nici nu mai am cum recupera banii. E vorba doar de 12 euro, dar orsicat...

pai si a mea tot punga cred ca este, daca nu cumva sacul acela de dormit nu o fi mai voluminos sa o faca sa vina colet.oricum eu inca sper ca o primesc.astazi cand merg dupa pici la gradi le fac o vizita doamnelor de la OP

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Intr-adevar ,daca venea cu franciza la ceva ce nu se livra in Romania,nu-l durea nici capul,macar o perioada,asa,degeaba o sa se inversuneze el sa-i mearga bine,n-are cum.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am bagat si eu un comentariu negativ...asta cu cine o fi facut marketing la scoala? Poate cu preturi de 3,8 sa atinga el targetul ala...e chiar haios!
Sper din tot sufletul sa gasim solutii ptr a comanda din strainatate in ro...Eu am deja 2 solutii: comandat in SUA pe Amazon si trimis la cumnat care sta la NY si a doua e comandat direct la mothercare cand sunt reduceri chiar daca transportul e scump ca nu trimit prin posta normala ci prin ups.

Despre tara fashion am comandat si eu un timp si a fost ok...imi mai dadeau si esarfe cadou, reduceri...etc S-a intamplat sa nu completeze adresa bine pe un mandat si dusa aia de la posta zicea sa completez eu mandatul...am plecat si nu am mai luat niciun colet...le-am spus si lor ca nu o sa mai comand. Insa de multe ori m-a tentat sa mai iau o bluzita ceva de la lichidari de stoc...Mai am haine de la ei luate de la Metro.
Despre HLN sunt magazine in tm si imi iau haine de la ei...mie imi plac!
Am mai luat de curand de pe deja vu fashion...si bineinteles ca am avut o pb cu coletul...mi l-au trimis de 2 ori ca posta romana e varza!

Ralu_t pai esti o fericita daca ai surioara la Paris...incearca sa comanzi si sa livrezi pe adresa ei...Daca nu merge fa cont direct pe numele ei...Eu am vrut sa iau de pe lr din Spania un cadou ptr cineva si nu puteam sa fac cont ptr ca la adresa nu aveam alte optiuni decat localitatile din spania.
In final mi-am facut cont la Courte Ingles si la adresa de livrare am pus adresa lor din Barcelona.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Marc 2- si Ianis 4

Fuse pe-acolo deja un alter-ego de-al meu

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput