***SUPERDIETA 31***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ce foame mai? Nu te mai gandi si mergi sa iti faci 2 gauri zau ca nu as intra in bucatarie daca nu as avea apa si acolo , poanta buna e ca parca nici nu imi mai trebuie asa tare , inca mai e vreme frumoasa , dar la iarna nu cred ca mai

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu mai stau pe aici... ca au inceput sa vina deja cu trick or treat...
sincer, dupa mine e ceva de genul cum e la noi cu ne dati or nu ne dati...stiti faza cu covrigii... aici e cu dulciuri

Mergi la inceput

... dulciuri

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Ce foame mai? Nu te mai gandi si mergi sa iti faci 2 gauri zau ca nu as intra in bucatarie daca nu as avea apa si acolo , poanta buna e ca parca nici nu imi mai trebuie asa tare , inca mai e vreme frumoasa , dar la iarna nu cred ca mai

Aida
Poze cu noi

...asa sa faci...lasa-le in pisici de tzigari....s-apai cu gauritu...sa stii ca nu m-as da deoparte.....nu vrei sa cinti cu mine?...mi foameeeeeeeeeeeeeeeeeeee..fetelor,va pup nu mai stau eu sa sufar pe aici de dragul vostru ajunge!!..daca era delphi pe aici ea avea grija sa ma hraneasca nu ca voi

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...a mai inceput si PLOAIA...asta asa ca nu a mai plouat demult

...pupiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Lupta cu kg

Mergi la inceput

... un pahar mare cu apa fata si tzusti la ca si eu ma bag
si usor si ne vedem dimineata la

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... dulciuri

Aida
Poze cu noi

...asa am sa adorm si eu....mmh dulciuri

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

noapte buna!
lasa-ti ca mananc eu dulciurile.... voi dormiti linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Acu ne-am intors si noi de la trick or treat cu dovleacu plin de dulciuri.
Saru' mana de reprimire. Sincer nu stiu cum am reusit sa slabesc 2 kg, imediat dupa ce a venit mama (luna mai), am intrerupt superdieta dar am continuat sa nu mananc seara, sa nu mananc paine si alte chestii nasoale.
Alina, din pacate nu ne-am mutat, sper s-o facem in curand. Mama a plecat in 17 septembrie, a stat 4 luni iar speram sa vina soacra-mea in primavara. A fost la Bucuresti pentru viza dar din cauza "neindeplinirii conditiilor" nu a primit viza.

Pup fetele si revin luni in lupta

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

...moaaaaaaaama ce chef aveti de vb...eu ar trebui sa plec la biserica...imi e cam groaza, ca am atat de multe de carat......si eu ieri mi-am spalat cizmele, am zis ca azi va fi soare...da..da...si nu mai am decat cizme cu toc...dr cum sa ma incalt cu toace...si sa car coroana, flori, pachete, geanta...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput