Oops, it happened again

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sabina, eu m-am uitat pe blogul respectiv si n-am vazut nicio poza. Poate nu m-am uitat unde trebuie.
In alta ordine de idei, poza e superba!!! Felicitari!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu ma uitam si nu pricepeam ce si cum...apoi am vazut ultima postare a sabinei....
tare frumoasa poza...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Sabina,ai niste poze f. frumoase,eu intr-un fel ii multumesc lui nenea,in felul asta am mai trecut si eu prin pozele tale.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

sabina, e superba poza!
poti sa-mi spui ce aparat ai?

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

multumesc de aprecieri

Io am mai multe aparate, dar poza aia e facuta cu un canon A610, deci un digital compact. Nu-ti trebuie cine stie ce aparat sa faci asa o poza, ci doar sa stii sa reglezi timpul de expunere si sa ai trepied. Eu n-am avut nici trepied, am pus aparatul pe ponton.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mersi mult, momentan am un jaf antic si vreau sa-mi iau altceva sa-i fac si eu poze frumoase fetitei mele, cum au Sofia si Mr. G.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Exista o lege a copy right-ului conform careia n-ai voie sa folosesti o poza facuta/publicata de altcineva fara sa obtii in prealabil acceptul in scris. Amenda e pana la 10'000 euro sau chiar si mai mult. In viitor aveti grija cu pozele de pe alte site-uri, nu le publicati pur si simplu la voi pentru ca sunt frumoase/potrivite, etc, s-ar putea sa va coste foarte scump. Sunt site-uri care ofera fotografii gratis si scrie clar ca e voie preluarea/prelucrarea gratuita a pozelor. In general insa marea majoritate din ce-i gratis ascunde virusi/troiani, etc.

Mergi la inceput