Oops, it happened again
Raspunsuri - Pagina 2
anangel_lexi spune:
Sabina, eu m-am uitat pe blogul respectiv si n-am vazut nicio poza. Poate nu m-am uitat unde trebuie.
In alta ordine de idei, poza e superba!!! Felicitari!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
ariel_7000 spune:
si eu ma uitam si nu pricepeam ce si cum...apoi am vazut ultima postare a sabinei....
tare frumoasa poza...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Ortansa spune:
Sabina,ai niste poze f. frumoase,eu intr-un fel ii multumesc lui nenea,in felul asta am mai trecut si eu prin pozele tale.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
psj spune:
sabina, e superba poza!
poti sa-mi spui ce aparat ai?
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Sabina spune:
multumesc de aprecieri
Io am mai multe aparate, dar poza aia e facuta cu un canon A610, deci un digital compact. Nu-ti trebuie cine stie ce aparat sa faci asa o poza, ci doar sa stii sa reglezi timpul de expunere si sa ai trepied. Eu n-am avut nici trepied, am pus aparatul pe ponton.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
psj spune:
mersi mult, momentan am un jaf antic si vreau sa-mi iau altceva sa-i fac si eu poze frumoase fetitei mele, cum au Sofia si Mr. G.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lorelei_19 spune:
Exista o lege a copy right-ului conform careia n-ai voie sa folosesti o poza facuta/publicata de altcineva fara sa obtii in prealabil acceptul in scris. Amenda e pana la 10'000 euro sau chiar si mai mult. In viitor aveti grija cu pozele de pe alte site-uri, nu le publicati pur si simplu la voi pentru ca sunt frumoase/potrivite, etc, s-ar putea sa va coste foarte scump. Sunt site-uri care ofera fotografii gratis si scrie clar ca e voie preluarea/prelucrarea gratuita a pozelor. In general insa marea majoritate din ce-i gratis ascunde virusi/troiani, etc.