FIV de toamna 7
Raspunsuri - Pagina 9
Corina G spune:
Bravo Denisa, imi place, suni mai bine si mai optimista acum.
Doamne ajuta sa rizi mai tirziu de grijile tale de acum.
In ce data te duci sa faci testul de singe?
denisa73 spune:
Corina, pe 8 septembrie fac testul de sange.Pana atunci mai sunt 11 zile asa ca mai am de asteptat.
karula spune:
Dragele mele, cu tot respectul pentru Gabi si experienta ei, pot sa o "combat" pe ici pe colo, mai ales ca am facut fiv la aceeasi clinica, cu acelasi doctor. Deci: asa cum zicea si cloe, nici eu nu bag mana-n foc pentru ce-ai simtit tu Gabi (ca sigur ai pierdut embrionii din cauza durerii si pt. ca ti s-a dezumflat burta). Cat am stat internata dupa punctie patru-cinci zile, am aflat ca cele mai multe paciente aveau exact simptomele astea, si stiu sigur un caz care a reusit (mai avea un fivulet acasa) desi se hiperstimulase, in limite normale, dar destul de dureros pentru ea. Balonarile depind foarte mult de predispozitia fiecarui organism in parte la asa ceva.
Apoi, asistentele si serviciile de la Medsana, cel putin. Am facut zilnic drumul la ele pt. injectii timp de sase saptamani. La un moment dat imi povesteau cat de greu le este sa sune sa dea vestea proasta (pt. ca suna si cand nu reusesti!). Eu nu pot sa le reprosez nimic. Au fost extrem de atente si dragute cu mine si cu restul pacientelor din lot. E o clinica privata si nu-si risca postul si salariul...
Ancar nu explica esecurile pentru ca nici un dr din lumea asta nu le poate explica!
Daca ceea ce reusesc eu sa "rezolv" zilnic cu stresul Denisei si restul fetelor care o incurajeaza se duce de rapa dupa o singura fraza... in care ea se ragaseste sau din contra, nu se regaseste, nu e bine!
Denisa... de tine depinde, draga mea sa iti faci zilele de asteptare un calvar sau un moment unic de comunicare cu bebeii tai.
gabid spune:
Denisa,eu am povestit cum a fost la mine.La tine poate fi altfel.Sunt persoane la care burta devine umflata mult mai tarziu sau greturile apar dupa 2 luni.Trebuie sa fii linistita!Ti-am spus sa te gandesti ca'i bine!Eu cand vad lucrusoare de bb ma apuca o nostalgie!As vrea sa fiu in pielea voastra!Daca gandesti pozitiv bb este si el linistit.
Sunt sigura ca va fi bine!Abia astept sa ne dai vestea!
Gabi.
denisa73 spune:
Multumesc, Raluca pentru straduianta ta.M-ai ajutat mult sa trec peste toate greutatile Fivului.Esti o fata nemaipomenita.
Nu stiu ce m-as fi facut fara voi.De fapt toate sunteti niste dragute.
gabid spune:
Oana,cand mergi la Ancar sa-i spui tot ce ai facut.El stie ce are de facut.Trebuie sa fie bine de data asta!
Te pup,
Gabi.
anemona spune:
Buna, fetelor!
Desi nu am mai postat nimic zilele astea, v-am citit si vreau sa mai spun si eu cate ceva.
Denisa, daca ar exista un singur fel de manifestare a sarcinii, s-ar scrie o mica brosura cateva cuvinte si toata lumea ar sti exact cum se manifesta si nu ar mai avea dubii. Dar fiecare femeie e altfel si reactiile sunt altele. Eu zic ca daca vei alege sa stai linistita si sa renunti la comparatii vei avea numai de castigat. Nimeni nu e atotcunoscator in materie de sarcini si cum se manifesta ele in primele zile, nici chiar medicii. Daca ar fi asa, nu ar mai astepta sa ne faca beta-hcg si ne-ar zice: tie ti s-a umflat burta, esti gravida. pe tine te-a durut, nu esti gravida. Nu e nici pe departe asa.
Hai, fruntea sus, ce naiba! Te lasi impresionata de niste lucruri care nu au nici o relevanta. Fii fata desteapta si pastreaza-ti calmul, vei vedea pe 8 ce este. Si eu zic ca vei avea o surpriza foarte placuta.
Gandeste-te cat de norocoasa esti ca poti face procedura asta, ca esti sanatoasa, ca totul a decurs foarte bine pana acum, ca ai atatia prieteni care te sustin. Si bebeii vor fi mai fericiti daca nu-i vei ineca in atata adrenalina. Dormi, uita-te la filme, incearca sa uiti putin. Incearca sa nu te mai gandesti, stiu ca e greu dar nu imposibil.
Te pupic si ai grija de tine, de VOI!!!
gabid spune:
Raluca,sa stii ca burta umflata si lipsa ciclului este simptom clar de sarcina.Scrie in toate cartile.Burta este umflata si din cauza hormonilor in cazul nostru.Defapt vreau sa va spun ca la al doilea FIv cand s-a prins aveam burta umflata si stare de greata dar nu eram sigura de sarcina.Eu am sindrom premenstrual care arata la fel.Burta umflata,greata...in fiecare luna ma gandesc ce-ar fi daca...Imposibil!La ovulatie la fel...burta umflataa si greata!SAtiu clar cand am ovulatie dar Cu ce are sotul meu nu voi ramane niciodata insarcinata natural.
Iertati-ma daca v-am suparat!Astazi sunt prost dispusa!Bine ca s-a terminat ziua!Nu am vrut sa supar pe nimeni,pur si simplu am povestit cum a fost la mine.
Va pup pe toate si va tinem pumnii...eu si Simonica mea.Sa numai spuna nimeni ca bb-ii FIV sunt cu probleme.Simona e perfecta si vreau sa o dau in oct la gradinita dar nu stiu daca o primeste la 2 ani.
Gabi.
gabid spune:
Oana,nu trebuie sa faci nimic deosebit.Trebuie sa mergi la Ancar si sa ai incredere in el.Eu sunt fericita ca l-am cunoscut!Simona este creatia lui 100%.
Te pup,
Gabi.
karula spune:
Mai Gabi, cum ai facut cum n-ai facut, ce-ai simtit, ce n-ai simtit, treaba e ca taaaare mult mai vrem si noi sa ajungem in stadiul in care esti tu acum...
Da ce-ti veni sa dai copila de la doi ani la gradi??? mai las-o cu bona un an ca va fi destul de mare diferenta intre ea si restul piticilor pe acolo si poate nu-i prieste!