ajutor!! daca e cineva la ora asta pe net!!urgent!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

paracetamolul e inofensiv pentru sarcina. daca intr-adevar ai nevoie, poti sa iei pina la 4 pastile in 24 de ore. dar numai daca ai nevoie.
nu stiu cum sta treaba pe unde esti tu, dar prin unele parti ale lumii temperatura de 37.4 nu e considerata febra. a propos, e foarte cald acolo unde esti? ai avut stari puternic emotionale astazi? esti ingrijorata de ceva (altceva decit cele 37.4 grade)?
daca nu te-ai culcat inca: noapte buna si fii linistita pina miine la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Nu te ingrijora.Este un mod de manifestare al viitoarelor mamici.Imi aduc aminte de o matusa de-a mea care dupa primul copil nu a mai putut ramane insarcinata.Dupa 12 ani , o " gripa " sau nici ea nu stia ce este a dat peste ea.Nici prin cap nu ii trecea ca ar putea fi insarcinata.Febra , ameteli , simtome asemanatoare racelii.A stat cateva zile mai mult la pat dar pe urma lucrurile s-au lamurit - erau semnele unei sarcini si nimic altceva grav.
Curaj si nu intra in panica.Este posibil sa fie ceva normal si organismul tau sa reactioneze in felul acesta.Totusi e bine sa consulti un medic , dar elimina pana atunci stresul pentru ca nu te va ajuta in nici un fel
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

La 10 saptamini am facut o infectie urinara cu febra 39. Am mers direct la urgenta aici. Dupa analiza de urina si antibioticul dat, doctorita din urgenta mi-a spus sa beau multe lichidee reci si inghetata. In fiecare pahar cu apa am pus 2 cuburi de gheata si am pus aerul conditionat pe o temperatura mai scazuta. Inainte de a lua orice medicament vezi daca cei de le farmacie isi asuma raspunderea ca nu dauneaza le bebe.
Mie mi-au recomandat Tylenol plain am luat numai 2 pastilute, oricum am luat antibiotic.
Numai sanatate si e posibil asa cum au spus fetele mai sus sa nu fie decit o forma de manifestare a organismului la noua viata ce isi face loc.
O noapte usoara si fara stress.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Buna dimineata, feleor!
Nu stiu ce s-a intamplat aseara, care a fost cauza, cert e ca dupa ce v-am scris ultimul mesaj, in mai putin de o ora pe la 10:45 mi-a urcat temperatura pana la 37,9, ceea ce chiar m-a speriat. Pana la urma am decis sa iau un paracetamol pentru ca stiam ca este permis ca medicament in caz de urgenta si am baut pana la urma cam 1 l de ceai fierbinte, dupa care la 20 de minute temperatura a inceput sa scada treptat. Am dormit bine, iar azi dimineata la ora 6:30 aveam 37 fix, iar o ora mai tarziu, 36,7. Deci totul a revenit la normal dupa un simplu paracetamol si ceai. In rest nu am simptome de raceala de nici un fel. Sunt ok. Nici acum nu imi explic ce s-a putut intampla. Sper sa imi poata reasunde doctorul astazi dupa amiaza. Mie mi-a fost frica sa nu cumva sa am vreo infectie, insa daca ar fi fost asa,cred eu, temperatura nu ar fi cedat la paracetamol ci doar la antibiotice. Probabil a fost o tentativa de raceala...Nu imi vine sa cred ca de 2 ani nu am avut nici macar o mica raceala, nimic, si tocmai acum s-a intamplat...probabil din cauza schimbarilor din organism pe care mi le produce bb-ul meu.
Va pup si bine ca totul s-a terminat cu bine.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am avut aproape toata sarcina 37,2 temperatura si medicul mi-a zis ca e absolut normal
sarcina usoara si fara stress

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

si eu am patit la fel doar ca febra a depasit in final 38 de grade.ginecologul m-a trimis la un medic de infectioase.era ciudat ca doar ma durea capul si aveam febra.ce mai.am ajuns la urgenta unde mi s-a spus ca am angina si am luat 10 zile penicilina.bineinteles ca am vb apoi si cu ginecologul meu.asat era in luna a4a.
multa sanataet si stai cuminitca in pat asa cum au zis si fetele.dc pana diseara nu e mai bine vb cu un dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Diana, temperatura in primul trimestru nu e motiv de ingrijorare, daca e pana in 38 de grade. Am avut si eu migrene ingrozitoare, greturi, temperatura aproape zilnic in primul trimestru, dar cum treci de "borna" nr 3-4 o sa te simti mai bine. Pe urma o sa te apuce caldurile ca la menopauza, si alte ciudatenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Hai, mai fata, nu te mai stresa!...Stresul iti face mai rau...Te-am pupat si...sarcina usoara!

Mergi la inceput