Cit in picioare la 11 luni?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Pitulicea mea a devenit bipeda la zece luni jumate, iar acum, la aproape un an, mai ca nu alearga. Cred ca ei stiu singuri cit ii tin piciorusele, iar cind obosesc pur si simplu se lasa in fundulet sau cer in brate.

mami & BB alisia (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

midori...premergator performant inseamna unul mai strasnic decat toate pe care le.am vazut in viata mea,cine stie poate prin Japonia or fi cu si mai mult skepsis

asta care l.am luat eu are forma patrat-rotunjita,8 roti si doua sisteme de franare bune zic eu...daca pui numai o frana copilul se poate misca dupa bunul plac..in cerc,deci nu se plictiseste stand fixat,dar nu exista riscul de a se izbi de toti peretii,dulapuri ,sa traga de cabluri,sa jumuleasca flori,sa rastoarne tot ce poate,sa atace cd-urile..sii alte minunatii despre care iti vorbesc din experienta cat timp ramane singurel,iar daca pui ambele frane este imobilizat si poti sa.i dai si de mancare deoarece are si tavita marisoara(asta eu n.o fac pt ca Marc are elice la maini si mi.ar zbura toate intre ochisi in care poti sa.i pui si alte multe jucarii.Nu mai pomenesc de claxoane si beculete,maimutoi si culori puternice care.mi iau mie ochii

ok,vanzatoarele de la super-marketul p bebei a zis ca e ceva nou cu sistemele astea de frana .

ei,ce spui,e performant sau nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

tot eu..am uitat sa mentionez scaunul reglabil functie de inaltimea copilului si forma acestuia,extrem de confortabila...

mi.e oarecum sa va zic numele firmei producatoare ca ma sanctioneaza adminul ca fac reclama....dar sper ca v.am facut curioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Bb al meu a mers singur de la 11 luni si umpic dar eu nu-mi faceam astfel de probleme,el merge cat poate iar apoi se pune-n funduletz!
Eu spun sa-l lasi sa stea cat vrea el!

Ione`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Fetelor,

Va multumesc mult ptr. toate raspunsurile primite. Din nefericire ptr. noi, parintii, nici unul dintre sfaturile primite nu poate fi aplicat... Andrei e destul de durduliu (nu e un copil obez, Doamne fereste!, insa umple de bucurie inimile bunicutelor care-l vad: "ce bine manica, dragul de el!"), e bine dezvoltat, iar la 11 luni si juma arata ca un copil de un an si jumatate (mie asa mi se pare). Are si ambitii de 1 an si jumatate dar... n-are posibilitati. Adica, daca il las pe jos, singurel, merge de-a busilea pina la primul punct de sprijin (de regula noi, care nu plecam de linga el...), se ridica sigur in picioare si apoi... pica!, din cauza gresutatii poponetului, care-l trage in jos. Sunt sigura ca, nu peste mult timp, vom trece si de faza asta. Pina atunci insa, daca s-ar infiinta la Olimpiada o proba de mers cu spatele in unghi de 90 de grade, m-as inscrie cu mare sanse la titlu!
Multam inca o data si, pentru toate mamicile, RABDARE SI SANATATE!

Mergi la inceput