Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 71
natynic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Adicatelea vrei sa plec de pe-aici ca nu-i locul meu ? |
Nu, Doamne fereste, mie chiar imi place de tine. Asta si incerc sa-ti spun. Doar nu incerca sa-i iei locul lui Ile ca mi se pare ca nu ti se potriveste! Daaar, daca tii mortis sa i-l iei, inseamna ca nu am avut dreptate...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Nu, Doamne fereste, mie chiar imi place de tine. Asta si incerc sa-ti spun. Doar nu incerca sa-i iei locul lui Ile ca mi se pare ca nu ti se potriveste! Daaar, daca tii mortis sa i-l iei, inseamna ca nu am avut dreptate... |
Nu prea inteleg cum e treaba cu Ile, dar hai s-o lasam asa.
Maria
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
NU ! Asta e satisfactia ei suprema sau poate singura, te rog nu i-o rapi ! Maria |
Vezi?
Asta-i defectul tau :).... dai verdicte, generalizezi aiurea-n tramvai, ridici particularul la nivel de universal....
Stii tu cu exactitate ca "NU".
I-ai intrebat tu pe toti userii DC.
M-ai intrebat, poate, si pe mine
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui iileana |
Denizel...e cineva pe forumu' asta caruia nu i-ai dat peste nas???
[/quote]
NU ! Asta e satisfactia ei suprema sau poate singura, te rog nu i-o rapi !
Maria
[/quote]
Vezi?
Asta-i defectul tau :).... dai verdicte, generalizezi aiurea-n tramvai, ridici particularul la nivel de universal....
Stii tu cu exactitate ca "NU".
I-ai intrebat tu pe toti userii DC.
M-ai intrebat, poate, si pe mine
[/quote]
Ce bine ma cunosti tu pe mine, Ileana. Ia zi, ce numar port la pantofi ?
iileana spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Ce bine ma cunosti tu pe mine, Ileana. Ia zi, ce numar port la pantofi ? |
Vezi?
(si) asta-i defectul tau : te faci ca nu intelegi.
natynic spune:
Maria dar totusi de ce nu ne spui mai multe despre tine?! Ce faci in Austria? in afara de a da peste nas ca n-avem noi clinici ca acolo ce ne mai poti povesti? Cum e cu asigurarile de sanatate, cati bani sunt, cat si cum se plateste? Ce salariu are medicul de acolo care nu ia spaga nici sa-l supui la tortura? Cum se intretin partiile de ski de sunt si mai bune si mai ieftine ca ale noastre si dau turistii navala? Etc, etc. Dar spune frumos, nu in stilul "prostilor, eu stau de 6 ani in cea mai civilizata tara din lume, eu stiu ce-i aia, voi nu, sic, sic "
P. S. Cam asta era treaba cu Ile pe care (te faci ca) n-o intelegi...
Naty
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui natynic Maria dar totusi de ce nu ne spui mai multe despre tine?! Ce faci in Austria? in afara de a da peste nas ca n-avem noi clinici ca acolo ce ne mai poti povesti? Cum e cu asigurarile de sanatate, cati bani sunt, cat si cum se plateste? Ce salariu are medicul de acolo care nu ia spaga nici sa-l supui la tortura? Cum se intretin partiile de ski de sunt si mai bune si mai ieftine ca ale noastre si dau turistii navala? Etc, etc. Dar spune frumos, nu in stilul "prostilor, eu stau de 6 ani in cea mai civilizata tara din lume, eu stiu ce-i aia, voi nu, sic, sic " |
Despre mine n-o sa-ti spun decat ca sunt ok.
N-am dat peste nas cu clinicile desi sunt intr-adevar f bune. La cea de care spune Cristina i-am dus pe piticii mei la inot de la 6 luni. Aceea este peste masura de scumpa, exista si mai rezonabile cu aceleasi performante.
Eee incepe sa te intereseze ... e semn bun. Vb f serios acum. Un cunoscut de-al meu (cu vila in Pipera) care a venit aici cu un fel de detasare, la inceput din prosti si tampiti nu-i scotea pe austrieci. Ce era la gura lui .. infernal. Dupa 3 luni a inceput sa ia lectii de germana. Dupa alte 6 luni a inceput sa caute job pt. el si sotia lui.
Deci never say never pt. ca s-ar putea sa-ti placa dupa ce cunosti mai bine si te lepezi de prejudecati (nu ma refeream la tine, ci la modul general).
Daca vreodata te intereseaza personal, putem coresponda privat.
Maria
natynic spune:
Maria, ceea ce am scris nu are nici o legatura cu interesul meu personal pentru Austria (care exista si, sigur, putem discuta in privat; dar daca ma chemi la tine definitiv...cam greu ca ziceai ca unu care a facut facultatea aici nu poate deveni medic acolo decat cu nush ce examene grele rau, ori eu sunt cam batrana sa le mai dau si in germana de care nu stiu boaba)
Eu ziceam ca, daca tot vrei sa-ti recapeti tonul serios, iti amintesti de intrebarea initiala a lui Deus (ca oricum subiectul s-a facut varza) si consideri ca nu esti lasata sa ajuti Romania cu parerea si experienta ta-eu chiar te invit sa spui. Am mai zis ca mie ca turist mi-a placut Austria. Ti-am pus niste intrebari, legate de niste domenii, la intamplare...te puteam intreba pur si simplu ce te-a frapat pe tine in bine si am putea avea/face si noi (adica nu sa-mi spui ca Viena are Schonbrunn si Hofburg si Bucurestiul n-are, tanana sic!-ca asa face Ile). Crezi ca intelegi ideea?
Asta am asteptat eu sa aud aici de la cei plecati si dispusi sa vina cu solutii. Daca nu s-a putut mai mult, asta e, m-am luat si eu dupa bascalia generala...
Naty