Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 64

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui elvie

Xio observ ca tu chiar nu ai inteles nimic din ce am spus eu.

Si.. da hai sa continuam bascalia pe seama australienilor sau a altor natiuni.Deja s-a facut haz de civilizatia norvegiana,cancerul de piele al australienilor ,wc-urile din Austria etc.. si asta pe 60 de pagini.Asta arata cam ce fel de caractere sunt anumite persoane care culmea fac parte din intelectualitatea romaneasca.
Sa va fie rusine.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Deci domnilor doctori din Romania de ce este permisa prescrierea unui medicament unui copil de patru luni cand de fapt medicamentul respectiv este destinat unui copil de patru ani
Din cate am inteles ai intrebat adunarea generala a doctorilor idioti din Romania de ce ti s-a recomandat Paracetamol supozitoare pt. copilul in varsta de 4 luni(sugar).
Eu ti-am dat un prospect de paracetamol in care ti se explica frumos ca se administreaza si la sugari , dar alta doza.

Si relax , putea sa fie doctorul si din Uganda , ca spuneam acelasi lucru. ;)
La fel de lipsite de bun simt mi se par i comentariile celor care s-au carat din tara si care cred ca daca-si fac cumparaturile de la No frills sau ce or mai avea prin tara , si nu de la Real , le creste cota in toate.
Eu inteleg sa nu-ti placa ce se intampla in tara , dar sa vorbesti cu mandrie despre urina din gari si sa spui ca sunt vise ca tara isi va mai reveni e prea de tot.
Cred ca parintii ar fi mandri sa vada ce odrasle au . Si uite asa nu ma mai mir de parerea strainilor

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Mda se pare ca o mare parte din populatia din Romania gusta astfel de stie .

Din pacate in articol nu scrie ca minoritatile sexuale din Australia isi au drepturile lor,cum ar fi de exemplu casatoria persoanelor de accelasi sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Mda se pare ca o mare parte din populatia din Romania gusta astfel de stie .

...spre deosebire de populatia restului planetei, care, macar in proportie de 98%, doarme cu Platon sub perna si se arata profund dezgustata de presa tabloida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Xio, tu i-ai dat lui Elvie un prospect; eu i-as putea spune despre cat e de periculoasa febra la un sugar, asta pus in balanta cu precautiile care exista teoretic pt orice medicament; ca am vazut atatia copii prematuri, inclusiv fetita mea (prematuri, subliniez) carora li s-au administrat frecvent supozitoare si n-am auzit de rect perforat si nici de scaun cu sange (dintr-un supozitor pt copii, in doza mica cum ai mentionat tu, se ia si se taie pe lung si doar jumatate i se pune copilului o data). Dar deja ne-am lungit prea mult cu explicatiile, astea-s barbarisme romanesti, in lumea civilizata nu se pune supozitor. Iti mai amintesti cumva topicul in care o asistenta (aa, da, tot din Australia, sic!) ne spunea terifiata ca numai noi mai putem da cu spirt pe piele, ca "in lumea civilizata nu se mai foloseste spirt"?
In continuare calarim pe cai morti...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:

Si.. da hai sa continuam bascalia pe seama australienilor sau a altor natiuni.Deja s-a facut haz de civilizatia norvegiana,cancerul de piele al australienilor ,wc-urile din Austria etc.. si asta pe 60 de pagini.Asta arata cam ce fel de caractere sunt anumite persoane care culmea fac parte din intelectualitatea romaneasca.
Sa va fie rusine.

As vrea sa stiu si eu ce om normal, cand vi si-i strigi in fata "esti un idiot" vine cu argumente "pai sa vezi ca nu sunt, ca uite si uite". O sa-ti spuna "ba idiot esti tu" si exact asta s-a intamplat. Nu romanii au deschis cutia Pandorei.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Xio observ ca tu chiar nu ai inteles nimic din ce am spus eu.

Sa va fie rusine.

Deci domnilor doctori din Romania de ce este permisa prescrierea unui medicament unui copil de patru luni cand de fapt medicamentul respectiv este destinat unui copil de patru ani
Din cate am inteles ai intrebat adunarea generala a doctorilor idioti din Romania de ce ti s-a recomandat Paracetamol supozitoare pt. copilul in varsta de 4 luni(sugar).
Eu ti-am dat un prospect de paracetamol in care ti se explica frumos ca se administreaza si la sugari , dar alta doza.

Si relax , putea sa fie doctorul si din Uganda , ca spuneam acelasi lucru. ;)
La fel de lipsite de bun simt mi se par i comentariile celor care s-au carat din tara si care cred ca daca-si fac cumparaturile de la No frills sau ce or mai avea prin tara , si nu de la Real , le creste cota in toate.
Eu inteleg sa nu-ti placa ce se intampla in tara , dar sa vorbesti cu mandrie despre urina din gari si sa spui ca sunt vise ca tara isi va mai reveni e prea de tot.
Cred ca parintii ar fi mandri sa vada ce odrasle au . Si uite asa nu ma mai mir de parerea strainilor

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Tot nu ai inteles XIO,I give up..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Citat:

Sa va fie rusine.

As vrea sa stiu si eu ce om normal, cand vi si-i strigi in fata "esti un idiot" vine cu argumente "pai sa vezi ca nu sunt, ca uite si uite". O sa-ti spuna "ba idiot esti tu" si exact asta s-a intamplat. Nu romanii au deschis cutia Pandorei.

alice

Ok, dar asta chiar pe 60 de pagini ?

Cine adeschis-o daca nu romanii ? Nu stiu sa mai participe alte natii pe acest topic.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Elvie, nu te teme de supozitor. Cum a spus Natynic, il tai pe jumatate (pe lung), il tii il causul palmei sa se incalzeasca si inmoaie putin, il dai cu crema si apoi il introduci in poponet.

Le-am dat copiilor mei supozitor pana la 1,5 ani dupa care le-am administrat sirop.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai probabil daca ai si detalia putin , as intelege ce vrei tu sa exprimi.
Ca "nu intelegi" e cam vag pt. logica mea.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Maria, trebuia sa pun romanii intre ghilimele pentru ca eu m-am referit de fapt la romanii care au ales Romania. Si poti sa alegi Romania si daca nu stai in ea. Este, sa zicem, o alegere cu sufletul.

alice

Mergi la inceput