Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 28
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ile77
Ai grija cind ajungi in cora data viitoare. Nu-ti uita cizmele de cauciuc si servetelele parfumate. Ia vezi ai curaj sa o intrebi pe femeia de serviciu de ce baletezi prin urina si de ce inca pute dupa ce ia si-a facut datoria in stilul carateristic romanesc. Ile, mami de Vivian (07.03.2006) http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR |
Ah, imi pare rau, n-am fost in Norvegia.
dar, pot da un exemplu tot din Austria (mariamunteanu, !!!).
Benzinarie, toate veceurile de la doamne infundate, apa imputita care curgea din ele, femeie de serviciu care nu raspundea la intrebari si canta invartindu-se nauca pe-acolo cu o para de desfundat , o gashca de doamne imbracate in negru care nu lasau barbatii de la toaleta-barbati sa faca pipi in pisoar (le era lezata vederea, casazicasa ).
Noroc ca eram oameni seriosi si bine caliti in Romania .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
mariamunteanu spune:
Denizel, iti dau o lupa sa mai cauti aspecte negative care te fac sa te simti bine ca nici la altii nu-i perfect ? Poate-mi explici si mie de ce vin romanii cu sutele in strainatate sa se opereze de polipi, tumori, hipospadias la copil de 3 ani etc ? Pt ca sunt veceurile infundate in Austria ? sau poate ca sa manance Kaiserschmarnn te pomenesti.
Maria
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Ah, imi pare rau, n-am fost in Norvegia. |
ce sa vezi nene......au drumuri de nu incap 2 masini sa treaca in acelasi timp...pline de gropi...orasele sint doar cu 1 strada principala...drumuri cotite si cu serpentine..
sa nu mai mentionez ca in pauza de masa ii vezi pe toti afara cu mincarea facuta de acasa ..piine cu ceva ...e scump la circiuma pt ei...hehehe...ce bine traiesc ei acolo cind pleaca in concedii la turci
Guestus spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Denizel, iti dau o lupa sa mai cauti aspecte negative care te fac sa te simti bine ca nici la altii nu-i perfect ? Poate-mi explici si mie de ce vin romanii cu sutele in strainatate sa se opereze de polipi, tumori, hipospadias la copil de 3 ani etc ? Pt ca sunt veceurile infundate in Austria ? sau poate ca sa manance Kaiserschmarnn te pomenesti. Maria |
si pe toti mosii reumatici din austria... germania si etc d"aia ii vezi cu burtile in sus la tratament in Ro. mii pe an vin ...incredibil este?
ile77 spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Denizel, iti dau o lupa sa mai cauti aspecte negative care te fac sa te simti bine ca nici la altii nu-i perfect ? Poate-mi explici si mie de ce vin romanii cu sutele in strainatate sa se opereze de polipi, tumori, hipospadias la copil de 3 ani etc ? Pt ca sunt veceurile infundate in Austria ? sau poate ca sa manance Kaiserschmarnn te pomenesti. Maria |
-ca sint doctori competenti
-asistente cu bun-simt si care stiu sa-si faca meseria
-ca sistemul nu e corupt, deci nu trebuie sa dai spaga de la femeia de serviciu pina la chirurg
-ca esti tratat omeneste
-ca wow spitalele sint curate
Dar fii sigura ca nu vei primi aceste raspunsuri.
Raspunsurile trebuie sa fie mereu in favoarea romaniei civilizate.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
mariamunteanu spune:
Da, Guestus, asa e, vai de mama lor cu fjordurile lor.
Ile, pune mana si fa curatenie prin Norvegia ca, daca trece Denizel si gaseste vreu wc infundat la benzinarie, ti-ai dat foc la valiza. Ah, era sa uit, invata sa faci Kaiserschmarrn.
Si sa fie soare, da ?
Maria
ile77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
ce sa vezi nene......au drumuri de nu incap 2 masini sa treaca in acelasi timp...pline de gropi...orasele sint doar cu 1 strada principala...drumuri cotite si cu serpentine.. sa nu mai mentionez ca in pauza de masa ii vezi pe toti afara cu mincarea facuta de acasa ..piine cu ceva ...e scump la circiuma pt ei...hehehe...ce bine traiesc ei acolo cind pleaca in concedii la turci |
Deci iti dai seama ca din cauza reliefului drumurile sint inguste.
Dar e bine in romania ca sint largi si mor zilnic zeci de oameni in accidente.
...si uite ca ajunsa norvegia sub romania.....mĺi ,mĺi.
Nu prea ai tu habar...dar e bine ca esti tare in
Ia spune ti-ai terminat de platit rata la calculatorul de pe care vorbesti (sau vorbesti de la internet cafee).
asta asa ca sa facem discutii...
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
Guestus spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Da, Guestus, asa e, vai de mama lor cu fjordurile lor. |
pai le vezi 1 data...de 2 ori...dar zi de zi nene.... te mai saturi si vrei si altceva
doar nu traiesti numai si pentru fiorduri ...si eu au fiorduri vint, si ploaie tine minte ce zic yo.
denizel spune:
hi hi
Sesisez o usoara iritare cumva?
Romanii nu vin in Austria pt. operatii pentru ca aici n-are cine-i opera, fii linistita.
Vin pentru conditiile decente din spitale. Conditii decente la a caror propasire, cumva, candva, au participat si ei ;).
Si in Romania se opereaza cu succes hipospadias (nu trebuie sa chinui un biet copil de 3 ani pe drumul pana in Austria pt. asta), si in Romania se opereaza cu succes tumori si polipi, si in Romania se vindeca [] cancerul.
Da, conditiile sunt asa cum sunt, toata lumea recunoaste asta, nimanui nu-i place dar, macar traiesc printre oameni care inca nu s-au transformat in roboti comandati de la distanta de Maria Sa, Sistemul Strict Regulos .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
iileana spune:
citat din mesajul lui ile77 -ca sint doctori competenti -asistente cu bun-simt si care stiu sa-si faca meseria -ca sistemul nu e corupt, deci nu trebuie sa dai spaga de la femeia de serviciu pina la chirurg -ca esti tratat omeneste -ca wow spitalele sint curate Dar fii sigura ca nu vei primi aceste raspunsuri. Raspunsurile trebuie sa fie mereu in favoarea romaniei civilizate. |
Ile77, tu percepi numai culorile alb si negru???
Bineinteles ca nu va nega nimeni ce spui tu in citat.
Insa trebuie sa te astepti si la comentarii timide gen:
- punctele 1, 2 si 4 le gasesti si in Romania;
- punctul 5 - se constata progrese;
plus completari ca:
- lucrurile se misca mai bine in sistemul privat de sanatate, dar nici cel de stat nu e incremenit
- existenta "turismului medical" in Ro - cetateni straini care aleg sa-si rezolve in clinicile romanesti problemele (oarecum mai marunte, tip stomatologie, chirurgie plastica) pentru simplul motiv ca obtin servicii de aceeasi calitate ca la ei acasa insa la preturi mult mai convenabile.
Eu chiar nu inteleg la ce-ti foloseste inversunarea asta.....