HALLOWEEN... unii da si altii nu!
Raspunsuri - Pagina 10
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed ora 5,de-abia s-a intunecat nitel,zbirnaie soneria...niste dovlecei mici,in bratele parintilor,se uita speriati la mine... le dau dulciuri si pleaca ora 6, e intuneric acum,zbirnaie soneria...niste zine si pirati,4-6 ani,imi arata pungile si nu zic nimic...le dau dulciurile iar parintii din spatele lor imi multumesc... ora 7,zbirnaie soneria...schelete de peste 7 ani tzipa "trick or treat"! le dau dulciurile,parintii lor sunt la ceva mai mare distanta ca sa nu-i "incomodeze" ora 8,zbirnaie soneria...amy winehouse vrea dulciuri! nici urma de parinti intre timp am fost si noi trick or treat,ne-am ales cu dulciuri pentru tot anul si am aflat ultimele tendinte de decorare a interioarelor...ne-am facut si prieteni noi si suntem ultra-multumiti. cit despre autorul blogului-ca sa fiu on topic ca se poarta-ii aratam coltii vampiresti... |
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Ce fain a fost trick or treating!!!!!! Plin de copii pe strazi, mai toti in vampiri, fantome si vrajitoare :)(se pare ca nemtilor le place sarbatoarea asta) . Noi am fost Thomas the Tank Engine. Superb, a fost primul an de cand s-a nascut Aidan cand am mers.A fost atat de incantat si plin de curaj, mergea la usile oamenilor si cu tupeu, desi nu mai facuse asta niciodata, batea in usa si striga "Happy Halloween, trick or treat!!!!" LOL.Am mers cu prieteni si ne-am distrat de minune. Abia astept anul viitor!! Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
trebuie sa recunosc ca mi-a placut cum ati povestit si cum ati petrecut... ... poate la anul vin si eu in Germania sau in Irlanda pentru o reprezentatie live! usor usor cresc si eu mare! (ati inteles voi... - na ca mi-am facut si autocritica - )
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ramona J spune:
Eu am colindat juma' de cartier cu copiii, acum i-am predat lui tati si sint de serviciu sa impart bombonici colindatorilor.
Anul asta am o vrajitoare (a preferat asta in locul costumului de ingeras) si un pirat.
E ca la Craciun, ornamentele difera.
sinzi_ana spune:
Si noi am colindat prin cartier cu un astronaut si o Hannah Montana!!! Au strans copiii pungi de bomboane cu cantecelul:
Trick or treat
Smell my feet
Give me something good to eat
If not don't I won't care
I'll pull down your undewear!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Mindy spune:
No ca ne-am Halloween-it si noi!
S-a facut in curtea bisericii de langa noi o petreceree si a adunat toata vecinatatea, de la mic la mare, unii mascatii altii nu.. si o formatie a cantat muzica crestina. Interesanta combinatia.
In rest mancare gratis, pop corn, carnati infipti pe bat, hot dogi, jocuri pt copii, carusele, caluti, ponei, carute cu baloti de paie care plimbau copii, bomboane la greu.
Un fel de Fall festival crestino-halloween'esc.
Pe strada mai toate luminile stinse, si ici colo cate un grup in fata garajului cu lumina aprinsa si o bere in mana :), asteapta copii cu trick or treat'ul.
ina_nz spune:
eu am colindat cu o testoasa ninja in costum complet dar in papuci ca avea o bubita la picior
si am mai avut si de mancat toate bomboanele care lui ninja nu-i plac
am avut un super fun cu toti vecinii si sincer nu inteleg de ce atatea voci impotriva acestei sarbatori.....am ras de m-am strambat
Ina
ariadnabr spune:
"Atunci cand Binecredinciosul Stefan cel Mare si Sfant ridica biserici, americanii abia auzeau de invatatura lui Hristos! De ce ar trebui sa luam aminte acum la ce si cum ne invata ei sa sarbatorim?"
Iaca istorie rescrisa! Pe vremea lui Stefan cel Mare exista America si cei numiti americani...
Io una am avut una bucata Snow White si una bucata pisica neagra...buuuhuuuhuuu!! Si Snow White s-a distrat de numa'! Acuma stau si bag dulciuri in mine...mai bine io decat ea
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Ortansa spune:
cuuum?nici o crima?nici o rapire?nici un cutit insangerat?nika,nikaa???vaaai,ce dezamagiire
ps-noi avem un fel de haloween(SF.Barbara) pe 4 dec.abia astept
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
Lara spune:
Si eu m-am distrat de numa` aseara cu o mica.. "vrajitoare". A fost o experienta super faina. Fiica`mea a zis ca e mai fain, ca nici nu trebuie sa spuna colinde :))
Nu a fost nimic infiorator, fiimea nu e traumatizata, eu ca si Ina_nz am ras cum n-am mai ras de mult.. a fost super fain!
Iar copii...oau, ce costume frumoase, cate chiote de ras si cata fericire pe chipul lor :)
Da, categoric trebuie desfiintata sarbatoarea asta!
Happy Hahahalloween!
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Natasa spune:
Eu nu stiu ce-i in capul vostru de scobiti bostani si va costumati. Pai Stefan cel Mare asa facea? El daca avea chef de singe taia un turc, nu se tinea de prostii si acus e sfint :). Lasind gluma la o parte, celor indignati de halloween si de traditiile acestei sarbatori, le spun ca ar trebui sa fie la fel de indignati si de Craciun, ca doar a ajuns o afacere de zile mari care vinde orice mizerie sub zimbetul lui Mos Craciun si numai legatura cu nasterea lui Iisus nu mai are. Mi se pare ipocrizie sa te arati indignat ca oamenii se distreaza de Halloween si cumpara masti, dulciuri si luminari, dar e ok sa faci acelasi lucru de Craciun, doar sub impresia ca isteria din decembrie are ceva de-a face cu credinta!
Cleomax spune:
eu am avut 6 pungi imense de bomboane, ca anul trecut era sa raman in pana.
la 6 au aparut trei printese de 4 sau 5 ani. mi-au spus cum le cheama si parintii au multumit,
pe la 7 suna soneria, iau ditamai vasul in brate si deschid, era o doamna foarte draguta care dorea sa ne vanda abonament la att pentru tv. n-am cumparat, am convins-o doar sa ia si ea o bombonica.
la 9 si un pic au mai venit doi copii de vreo 10 ani, cred ca erau gemeni, foarte politicosi si prietenosi, m-au asigurat ca mai sunt colindatori. pana la 11 n-a mai venit nimeni si ne-am culcat.
acum avem sase pungi imense cu bomboane minus vreo 20 bucati.