La control....in pielea goala
Raspunsuri - Pagina 7
Ortansa spune:
mie nu mi se pare deloc ccc ca se vede totul la scanner.sunt niste umbre alburii,niste forme si cam atat.sincer,nu cred ca m-as jena mai tare decat acuma, cand trebuie sa imi scot cureaua si sa merg cu pantalonii taras si, vb.Tisinei,sa trebuiasca tot timpul sa explic de existenta balenelor din sutienul meu.
NB=balenele sunt sarmulitele alea de la intaritura sutienului,nu altceva.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
necsuta spune:
Eh,acum n-o sa trebuiasca sa explic de ce bipaie portile cand trec eu,desi n-am nimic metalic pe mine,or sa vada tija din prima si m-am scos!
Tisina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da de ce ai nene sirme la sutien? care e problema? |
Pai, nene, sarmele (sau balene) sunt instalate sub cupele de la sutien ca sa dea impresia ca nu mi s-au lasat sanii dupa doua nasteri (cu alaptari de cate un an fiecare...). Asta e singura problema. Deh, nu mai sunt "ferma" ca in tinerete...
Ortansa spune:
Tisina,don't cry baby,ca balene's in toate sutienele, si-n alea tinerele-nealaptatoare si-n 'alelalte(acu' ce te dai de gol si tu,nu vazusi ca scannerul ala ne face misse?)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
Guestus spune:
Da voi ce credeti....o fata mai scunda cu sinii mari are aceleasi probleme de fermitate cu o fata inalta cu sinii mari?..vreau sa vad cum tratati gravitatia in cazul de fata
Ortansa spune:
sorry guestus,esti offtopic.
Mere verzi
I've gt DC under my skin
eunice78 spune:
Eu personal prefer sa fiu scanata decat pipaita.
Si ca vorbea cineva de controale ginecologice: in cazul in care nu stiati: in anumite situatii se pot efectua controale super amanuntite (ex. daca sunteti banuiti ca transportati droguri), iar aceste controale pp si cercetarea unor orificii, daca intelegeti ce vreau sa spun.Evident vorbesc de aeroport (puncte sanitare). Nu doresc nimanui sa treaca prin asemenea controale.
Si revenind la scaner: imaginile nu se inregistreaza, asa ca nu rsica nimeni sa isi vada pozele pe net.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Da voi ce credeti....o fata mai scunda cu sinii mari are aceleasi probleme de fermitate cu o fata inalta cu sinii mari?..vreau sa vad cum tratati gravitatia in cazul de fata |
G U E S T U S !
Dar ce curiozitati ai tu draga..
Angajeaza-te la aeroport,in curand iti va fi satisfacuta curiozitatea
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
G U E S T U S ! Dar ce curiozitati ai tu draga.. Angajeaza-te la aeroport,in curand iti va fi satisfacuta curiozitatea |
Pai Guestus parca vroia sa se faca chirurg. Merge si acolo satisfacerea curiozitatii, chit ca pacienta sta la orizontala si n-are treaba cu gravitatia (inchei paranteza off-topic)
Eu n-am zburat f mult dar am o buna idee despre ce se vorbeste. Din tot ceea ce s-a relatat aici, de prin diverse aeroporturi, mie mi se pare ca se sufera inca de grave lipsuri la capitolul de gandire a securitatii in fata unui atac terorist. Asa incat chestia asta cu scan-ul...da, ok, ma supun ca asta-i regula, dar multe s-ar putea rezolva cu organizarea mai buna a unor lucruri mai simple.
Precizez ca, prin natura profesiei, stiu cat de putina importanta ajungi sa mai dai corpului uman (necunoscut) dezgolit atunci cand esti nevoit sa-l privesti, pt ca asta ti-e treaba, de zeci si sute de ori zilnic. Asa ca, pe acele/acei functionari ii doare fix undeva de pudoarea pasagerilor, ei fac ce au de facut; asta daca nu sunt obsedati/voyeuristi, desigur!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!