farmacii, farmacisti...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

mie o farmacista mi-a dat in loc de gel pentru dintisori (ca ii dadeau dintisorii baietelului si trebuia sa-i iau ceva sa-i mai calmez durerile) crema de fundulet . initial nu m-am uitat la ce mi-a bagat tanti farmacista in punga si cand am citit prospectul sa mor nu alta...pe cutie scria in nu stiu ce limba si era un bebe pe ea.(prospectul era in romana)mi-am facut niste nervi si cand m-am dus sa-l schimb tanti se uita f nedumerita si-mi zice ca gel pt dinti nu au

Mamica fericita de Filip (06.03.2007) si Anastasia (03.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Dragele mele sunt o "dobitoaca" de asistenta de farmacie care a invatat in 11 ani de farmacie cit nu a invatat un farmacist in 5 ani de facultate si despre greselile profesionale de care vorbiti voi sa stiti ca nu numai asistentelor li se intimpla.
Cred ca e mare lucru sa stii sa vorbesti cu un pacient sau cu un parinte de copil bolnav,si niciodata nu am fost de acord cu automedicatia facuta la farmacie. Dar, daca spui nu luati antibiotic pt un banal guturai sau o durere de masea tot proasta iesi la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinedana

Dragele mele sunt o "dobitoaca" de asistenta de farmacie care a invatat in 11 ani de farmacie cit nu a invatat un farmacist in 5 ani de facultate si despre greselile profesionale de care vorbiti voi sa stiti ca nu numai asistentelor li se intimpla.
Cred ca e mare lucru sa stii sa vorbesti cu un pacient sau cu un parinte de copil bolnav,si niciodata nu am fost de acord cu automedicatia facuta la farmacie. Dar, daca spui nu luati antibiotic pt un banal guturai sau o durere de masea tot proasta iesi la final.

Dana si Antonia

Sigur?

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Citat:

Dana si Antonia

Sigur?

Mami de Denisache

Sigur!
Sa vezi ce spun mamaicile de la spitalul la care sunt daca nu primesc si ele antibiotic. degeaba le explici ca nu au nevoie de asa ceva copiii, ele stiu mai bine ca trebuie antibiotic. Si daca un copil ia , iar al lor nu , atunci sa vezi!
Ca sa nu mai spun de mancare luata de pe jos si data la copil , de baloanele cu care se joaca copiii , care stau pe jos prin salon , in mana la altii si dupa aia sunt bagate in gura cu pofta de copilas , de mamicile care ies in fata spitalului la aer si isi tarasc pe trotuar halatul cu care se pun in patul copilului,de schimbul de jucarii , de cate si mai cate.
Nu toate lumea are aceleasi idei si nu toti gandesc la fel.

Am avut un pacient la ortopedie care ne-a facut pe toti prosti ca de ce ii punem noi 3 sticle de ser in timp ce el sta ca boul rastignit pe masa de operatie.
zau ca e putintel enervant sa-ti spuna cineva care n-are nicmic in comun cu medicina ca esti porst/nesimtit/spagar/barbar doar pt. ca el este incapabil sa inteleaga ceva.
Ba chiar am avut si o donsoara de la nu stiu ce televiziune care a facut scandal la spital de-mi venea sa ma dezbrac si sa o scot afara sa vada ce se intampla de fapt.

Din pacate sunt si doctori batrani care dau antibiotice fara numar , sunt si parinti care dau antibiotice ca asa a dat vecina , si dupa aia stam si ne minunam de infectiile din spitale si de rezistenta germenilor.
Eu de exemplu tocmai am tras o amigdalita pultacee de-mi vine sa ma incizez singura , ma gandesc cat de usor ia asa ceva un copilas mic , cu alte probleme de sanatate care-si imparte jucariile cu cineva bolnav de asa ceva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:

Dana si Antonia

Daca esti asa de invatata de ce nu ai facut facultatea aia de 5 ani.
De gresit poate sa greseasca oricine de la farm primar la asistentul care de abia a terminat scoala.
eu am intalnit asistente de farm. f. bine pregatite profesional,dar care stiau sa respecte si cei 5 ani de facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Ca sa nu mai spun de mancare luata de pe jos si data la copil , de baloanele cu care se joaca copiii , care stau pe jos prin salon , in mana la altii si dupa aia sunt bagate in gura cu pofta de copilas , de mamicile care ies in fata spitalului la aer si isi tarasc pe trotuar halatul cu care se pun in patul copilului,de schimbul de jucarii , de cate si mai cate.
Nu toate lumea are aceleasi idei si nu toti gandesc la fel.

xio, ....poate acum ai explicatia aia pt kay, caci eu una nu o mai astept!

si acum la subiect!
1.am vrut sa cumpar septilin pastile, am ajuns acasa cu liv 52. un lucru aveau in comun! firma producatoare! ...nu a fost rau pt mine, oricum aveam ficatul obosit!

2.am avut otita si mi s-a recomandat de catre medic sa folosesc pimafucort solutie...inexistenta in farmacii. in schimb farmacista mi-a dat crema, m-a asigurat ca e la fel de eficienta. nu a fost! decat pe termen scurt. am fost al farmacie si am cerut altceva cu aceeasi substanta activa, nu aveau nici acolo, nici la alte farmacii...si nici "altceva"asemanator...la sfatul unei forumiste am aflat de un alt "produs", am sunat la alt orl-ist, cunoscut, dar din alt oras, i-am povestit despre prbl. mea, despre "tratament", a ras de nu mai putea si mi-a zis sa folosesc cu incredere medicamentul "recomandat" de colega de forum, careia ii multumesc din suflet

3.am luat prospan pt bebe. am fost intrebata de farmacista daca vreau picaturi sau sirop. i-am zis ca nu stiu, dar ca vreau pt bebe de 6 luni si sa-mi zica si mie diferenta intre ele. mi-a zis ca sirop trebuie sa-i dau cantitate mai mare...logic. si ca pt bebe trebuie picaturi. am luat, i-am dat, a dormit copilu'...si am intrat pe forum, unde o colega de mamiceala striga:"ATENTIE!!! prospan picaturi contine alcool! se da la copilasi mai mari!!!"

morale:
1.intrati pe forum daca vreti sfaturi bune legate de medicina sau farmacie!
2. mergeti la alte farmacii daca nu va convine! eventual in alt capat de oras, in alt oras chiar, poate in alta tara...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce intrebare , Ariel?

Si zau ca emoticonul ala mi se pare deplasat cand scriu de mame care-i dau copilului sa manance mancare de pe jos , din spital.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Xio,
Bou i-ai zis tu sau s-a facut el?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Xio,
Mai bine te dezbracai. Te vedeam si noi nuda la teveu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Xio, Scuza-ma ca te tot bat la cap.
Sanatate multa.
Ti-ai facut exudat? A fost virala sau bacteriana? Ai luat antibiotic?

vivi

Mergi la inceput