lapte HUMANA

lapte HUMANA | Autor: bibi

Link direct la acest mesaj

baietelul meu bea lapte Humana. Binenteles, cel mai scum. Face la fel si cu ceaiul. Nu-i place decat baby drink.
intrebarea mea este- stiti cumva unde pot gasi lapte Humana la un pret mai mic decat cel din farmacii?
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Si noi tot Humana. Stai in Bucuresti?

Eu cumpar cu 395.000 cutia 900 gr.

Stiu un loc in Piata Salajean sau la Complexul Rucar din Titan

Daca vrei detalii, scrie-mi

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ma bag si eu in vorba,nu va suparati pe mine dar m.a socat pretul la laptele praf in romania...E JALE OAMENI BUNI!!!!dar cred ca stiti asta mai bine ca mine
aici humana e vreo 8 euro,deci cam la fel,dar asta e faza,ca la salarii estice se aplica preturi vestice si ma intreb cati copii isi permit sa bea asa laptic???
inca o vorba s.am fugit
baietul meu nu suporta humana,milupa ,alete ..ci NUMAI Hipp2,incercati si voi este intr.adevar gustos,mie mi se pare cel mai apropiat ca gust si textura de laptele de vaca ...si am gustat multe felurisi poate e mai ieftin,aici sunt cam aceleasi preturi.

sanatate sa fie si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

DE care Humana folositi? mi-a ramas o punga de Humana 1 nefolosita, ca l-am luat cand am nascut si intrasem in panica fiind cu ceza si cativa stropi de colostru, dar bebica mea suge si-acuma si nu i-am dat deloc completare.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cica dr. pediatru poate de la 1 sept sa dea reteta gratuita pt lapte praf - s-ar fi aprobat fonduri, iar medicul de familie al mamei da lehuzei retete pt vitamine si fier - tot de la 1 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si noi tot Humana, tot din piata salajan. De BabyDrink am scapat (ca e scump si ala) - acum bem Hipp si ne place. Parca stie sa citeasca preturile - numai ce e scump mananca, ce e ieftin scuipa
Pai normal, mamico dulce, ca doar e importat din Germania laptele Humana.

Humana la acelasi pret gasesti si in 13 Septemebrie, la en-gross Nick Center sau direct la importator, tot pe 13 Septembrie (tot la acelasi pret). De ce oare o fi mai scum in farmacii? Am vazut si cu 495.000!

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Noi tot Humana. Il cumparam din Carrefour cu 395.000 cutia de 900 gr.
O perioada scurta n-au avut. Dar, am gasit pe net la cosmeticeonline.ro lapte humana cu 180000 cutia de 350 gr., oricum mai ieftin decat in farmacii. Costurile suplimentare erau de 30000 - transportul si trebuia sa comanzi de cel putin 500000 . Noi cand cumparam ,luam cate 10 cutii odata, ca suntem patiti cu Humana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Sorana, unde la importator, ca noi stam tot in zona si nu stiu pe unde e. Da-mi te rog detalii .

Mergi la inceput