Azi am fost la pediatru si a spus ca am o fetita perfecta(ca doar e a mea).
A spus ca daca nu asociaza nici un fel de alt simptom, mananca de toate, e vioaie si doarme bine nu am de ce sa imi fac griji. Asa ca deocamdata m-am linistit si sper sa fie totul bine.Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Al meu pui are cearcane de la nastere. Si eu la fel.
La mine explicatia s-a gasit pe la 7 ani, cand am fost diagnosticata(in sfarsit, dupa multe diagnosticuri gresite...)cu reflux ureteral.
Totusi, si dupa ce aceasta problema s-a rezolvat, cearcanele mi-au ramas, ceea ce, spun medicii, poate fi si o sensibilitate, dar si o predispozitie genetica.
Baiatul meu (4 ani si 8 luni)nu prezinta simptome care sa indice vreo afectiune...Desigur, cand e bolnavior, cearcanele i se accentueaza mult si e mai palid la fata. O explicatie clara pentru prezenta cearcanelor la el inca nu am gasit...
Fier cel mai mult se gaseste in carnea de vita - supica. Spanacul doar in desene are fier:)
De cele mai multe ori ciarcanele indica anemii, paraziti sau ceva afectiuni ficat-bila. Analizele te pot ajuta f mult.
Sanatate:)
Am crezut ca pot sa stau linistita dar uite ca nu pot. Asa ca maine facem coproparazitologic, antigen Giardia si analize de sange. Ma gandesc ca mai bine sa fiu exagerata decat neglijenta.Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery