Forumisti, cum penalizam bancile?
Cred ca nu sunt singura care are credite la banci. ......
Am crezut ca semnez un contract cu banca, cu beneficii de ambele parti. Se pare ca m-am inselat, conform declaratiilor mai marilor din BNR. SE pare ca bancile vor sa scoata profit din orice, chiar din fapttul ca au facut niste speculatii proaste pe Euro. Au sperat ca va creste, n-a crescut si atunci au pierdut multi-multi bani. Si atunci ce s-au gandit "mintosii" din fruntea bancilor: hai sa punem pierderea pe spetele fraierilor care si-au luat credite de la noi si care oricum vor trebui sa plateasca cat le cerem noi. Fiindca noi suntem pe pozitia de forta si atunci putem sa le facem ratele creditelor la cat vrem noi!
Eu am doua credite la Bancpost. Inteleg ca aceasta banca este pe lista celor 7 banci care au incercat sa faca bani pe spatele nostru, chiar daca si-a manageriat prost afacerile!
Eu ma gandesc sa ma duc la alte banci, care nu sunt pe lista neagra si sa incerc sa fac o refinantare a creditelor deja luate.
Voi v-ati gandit cumva ce atitudine vreti sa luati? Luati vreo atitudine?
Raspunsuri
Marina spune:
moment mai prost pentru refinantare nu cred ca o sa gasesti.
apropo stie cineva care sunt cele 6 banci vizate de bnr? Cineva de pe hotnews spunea ing, RBS (ex abn) si unicredit, am auzit multa lume de la bancpost plangandu-se ca le-a explodat rata.
Eu am credit la alpha...momentan situatia e stabila si fara perspective de majorare
micha08 spune:
Ma gandesc sa gasesc totusi o solutie si sa plec de la Bancpost pentru ca in decurs de 4 ani mi-au facut numai magarii (scuzati cuvantul). Astia au majorat orice dobanda la credit, ma gandesc ca la alta banca care si-a pastrat o linie corecta nu am cum sa gasesc dobanda mai mare.
kariguld spune:
hm...o refinantare....ar fi buna, pe undeva, e bine sa vezi si sa analizezi avantajele. am lucrat si noi o perioada cu bancpost....lasa de dorit ...fara alte comentarii.
studiaza ofertele din alte banci....ca sa nu te tragi de par cand va creste iarasi rata...
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
misha71 spune:
io nu pricep un lucru: am luat un credit anul trecut (la Raiffeisen) cu rata de 330 euro. a trebuit sa aduc si eu adeverinta de venit, pt ca nu ajungea doar venitul sotului. deci atunci, cu veniturile alea, eram solvabili.
acum nu stiu cit mi-a facut rata, dar raportindu-ma la alte banci, or fi vreo 400-450 euro, cel putin.
daca ceream atunci un credit mai mare, la care sa platesc 450euro, sigur nu mi-ar fi dat, decit cu ipoteca.
intrebarea mea e: atunci nu eram solvabili pt o rata de 450 euro, da' acu' sintem? In conditiile in care avem acelasi venit, iar de cistigat banca nu prea are ce sa cistige, ca nu am ipotecat nimic
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
_Ralu_ spune:
si noi banc post, si la noi explodat rata, si la noi magarii pe toata linia....
sunt sub orice critica!!!!!!
toate cazurile pe care le-am vazut la tv, citit in ziare, oe net...TOATE sunt la bancpost.
si noi ne-am gandit la o refinantare, dar deasemenea ne-am gandit si la faptul ca e exact momentul cand creditele se acorda f greu si in conditii f dezavantajoase....
cred ca vom astepta, si vom sprea sa se stabilizeze cat de cat situatia, dupa care refinantam.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
gabriella1 spune:
deocamdata nu va ganditi ptr refinantare.Pe o perioada,nu se stie cat timp,nu se mai acorda nici un credit!cel putin piraeus si romexterra bank.
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
mama_lui_alex spune:
eu "tin aproape" informatiile legate de credite..caci si noi avem unul legat de gat.
Dati-mi voie sa va sugerez sa cititi niste articolase, legi si articolase sprijinite pe niste legi.
Nu luati de bun 100% ce-i acolo! insa e un bun punct de plecare, iar initiativa unor "baieti destepti" (avocatei) care s-au gandit ca pot scoate bani din abuzul bancilor..mi se pare laudabila.
Daca o parte din avocati s-au "reprofilat" pe recuperare credite..de ce nu ar fi aparut si altii care sa lupte si pentru noi!!??
http://www.urbaniulian.ro/?s=credite
PS - veti gasi niste lucruri interesante acolo
(nu-i reclama!!..link-ul mai sus mentionat l-am gasit tot pe aici pe DC, pe undeva..iar la un moment dat am intrat pe el..mi s-a parut un punct bun de plecare, lasand la o parte faptul si intersul politic/financiar/mediatic al domnului care reprezinta asociatia respectiva de avocati)
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 deocamdata nu va ganditi ptr refinantare.Pe o perioada,nu se stie cat timp,nu se mai acorda nici un credit!cel putin piraeus si romexterra bank. |
parerea mea este ca te poti gandi oricand la refinatare, poti sa ai surpriza sa iti poti micsora semnificativ plata lunara si chiar si perioada daca alegi bine creditul si banca
Despre aceste 2 banci nu stiu daca acorda sau nu credit... dar stiu ca se acorda credite.
pe lista neagra eu as adauga BCR... am scris la alt subiect exoerienta negativa avuta cu ei... nu mai am nimic acolo, am lichidat tot...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
alinam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 io nu pricep un lucru: am luat un credit anul trecut (la Raiffeisen) cu rata de 330 euro. a trebuit sa aduc si eu adeverinta de venit, pt ca nu ajungea doar venitul sotului. deci atunci, cu veniturile alea, eram solvabili. acum nu stiu cit mi-a facut rata, dar raportindu-ma la alte banci, or fi vreo 400-450 euro, cel putin. daca ceream atunci un credit mai mare, la care sa platesc 450euro, sigur nu mi-ar fi dat, decit cu ipoteca. intrebarea mea e: atunci nu eram solvabili pt o rata de 450 euro, da' acu' sintem? In conditiile in care avem acelasi venit, iar de cistigat banca nu prea are ce sa cistige, ca nu am ipotecat nimic www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |
Misha71 la Raiff au crescut dobanzile la creditele vechi fara ipoteca cu 1% de azi , atat, la cele cu ipoteca deloc, asta ca sa nu te ingrijorezi prea tare de noua rata.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
misha71 spune:
alinam ar fi bine sa scap asa ieftin. ce-i drept nu prea am auzit "de rau" despre Raiff. Multam.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor