Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 8
ChrisDun spune:
'Neata !
Prezenta si eu la apel, bineinteles de la serviciu, in timpul orelor de program
Rugaminte: dati-mi si mie pm cu propunerea mai mult sau mai putin nastrusnica ;) (sau, daca nu cer prea mult, parola pentru contul comun).
Am ajuns la concluzia ca protestul este cea mai buna cale de rezolvare... si ala cat mai urgent. Ce nu-mi e clar si n-am timp sa rascolesc din urma, este : cum ati reusit sa ii convingeti pe reduti sa reia livrarile in 2007. Isi face cineva pomana sa imi istoriseasca si mie tarasenia, pe scurt (pe pm)?
Elena.2006 spune:
Votat si io subiectul ca merita din plin
Nushu sa iti traiasca bobocelul si sa iti aduca numai bucurii.
Am mai cautat si eu cate ceva pe site, haine mai groase pt. copii dar nu prea sunt cine stie ce....parca astia nu au mai scos noutati, sau mi se pare mie?
Elena M.&Adrian Atit de mare
unboticutz spune:
la multi ani bebe david! nushulica te admir, nu stiu cand ai timp pentru toate
fetelor, dau si eu de baut, am luat permisul!
sa nu-i uitam!
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica 'neatza! azi bobocelul meu implineste 1 luna!!! asa ca dam de baut si mai pe seara va invit si la o felie de tort(inca nu l-am facut) Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008) |
daca eram mai aproape, te trezeai cu mine la usa diseara
Buna ziua, multumesc pt
PS:
unboticutz- felicitari pt permis
Elena "Am mai cautat si eu cate ceva pe site, haine mai groase pt. copii dar nu prea sunt cine stie ce....parca astia nu au mai scos noutati, sau mi se pare mie?"
acelasi lucru l-am constat si eu luni pe 20
sunt aceleasi lucruri reduse 40%, 65%, la lichidari de stocuri,etc si la noutati
claujro spune:
Felictari pt permis!
Vad ca ne cresc voturile la capitolul anterior, cel inchis, nu stiam ca se mai poate vota si dupa ce subiectul este inchis...
lizzy spune:
citat din mesajul lui unboticutz la multi ani bebe david! nushulica te admir, nu stiu cand ai timp pentru toate fetelor, dau si eu de baut, am luat permisul! sa nu-i uitam! |
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Brigit spune:
Unboticutz- felicitari pentru permis
Saptamana asta am avut multe sarbatoreli daca o tinem tot asa ne prinde weekendul mahmure bine. Cheers!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Elena.2006 spune:
citat din mesajul lui unboticutz la multi ani bebe david! nushulica te admir, nu stiu cand ai timp pentru toate fetelor, dau si eu de baut, am luat permisul! sa nu-i uitam! |
Felicitario sa am si eu examen in curand....
Elena M.&Adrian Atit de mare
alia_ro spune:
Fetelor, ce se intampla cu produsele? Ieri erau f. multe, iar azi, cel putin pe Aubaines, nu mai e nimic...
Ia uitati aici: 1 singur www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-pull-sweat-gilet.aspx?categoryid=23110571" target="_blank"> pulover
Cum e posibil? Am eu o pb sau si la voi apare la fel?
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
unboticutz spune:
multumesc pentru felicitari. m-am chinuit mult psihic hopul asta.
in alta ordine de idei, pt cine cumpara carti de la polirom am primit instiintare ca uichendu asta e oferta, cumperi trei si platesti doua:
"Oferta noastra de week-end: 2+1. (Cumperi trei carti, platesti doar doua).
Oferta valabila in intervalul 24-26 octombrie"
sa nu-i uitam!