Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunajr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Pai, nici eu nu stiu pentru ce ne-ai votat. Poate pentru ca aici ai gasit informatii care te-au ajutat sa comanzi pe lr.fr? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
neatza!
Miki,
miki68 spune:
Dap, uitam: buna dimineata!
Si daca n-a dat nimeni, dau eu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
'neatza!
azi bobocelul meu implineste 1 luna!!!
asa ca dam de baut si mai pe seara va invit si la o felie de tort(inca nu l-am facut)
am dat comanda cu codul 28460 merge pe prix mini scade 15euroi fdp 2 euro si cadou un trench care oricum il "marit"
dar...nu e ultima asa cum am promismai dau azi 1 ca mi-a facut pofta cineva aseara cu niste pantaloni active wear ff misto
aaa era sa uit bebe n-a mai plns aseara deloc oare sa indraznesc sa cred ca s-au dus colicii???
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
claujro spune:
nushu, la multi ani! A trecut deja o luna de cand ai nascut?! Ce repede trece timpul!
lizzy spune:
mda, si eu am uitat
buna dimineata!!!
nushu, felicitari! deja o luna?! wow cum trece timpul! ce bine e sa aveti o seara linistita! la mai multe!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Brigit spune:
neatza!
prezenta si eu la si la sufragiu.
Oaaaaaaaaaaau, nushu, a trecut deja o lunaaaaaaaaa. Sa creasca mare si frumos.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
nushulica spune:
da,da a trecut deja o luna!!!acum o luna eram cu sacu de nisip si de gheata pe burta,varza dar cea mai fericita mamica
deja are 4 kile de la 2,8 numai cu laptic de la mami!
multumim de urari!la fel va uram si voua sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!
Mamica de bobocel David-Mihai