Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 14
ancamari spune:
Mihamora - eu am instrument din ala luat din IKEA, nu pre l-am folosit, bag verdeturile la robot pt ca sunt lenesa.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Lorenza spune:
Mda,vaz ca si mie imi da cu desole pe unul din conturi.Nu ca as fi vrut sa comand.Oscilez daca sa mai dau vreo comanda sau nu,da'asa ca chestie.Di ce?
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamari Mihamora - eu am instrument din ala luat din IKEA, nu pre l-am folosit, bag verdeturile la robot pt ca sunt lenesa. Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007) poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu |
si cum se prezinta verdeturile(patrunjelul si mararul verde) la robot?
eu am incercat si nu am reusit asa ca am luat cutitul dublu pe acela
anne16 spune:
citat din mesajul lui Lorenza Mda,vaz ca si mie imi da cu desole pe unul din conturi.Nu ca as fi vrut sa comand.Oscilez daca sa mai dau vreo comanda sau nu,da'asa ca chestie.Di ce? |
pe mozila nu merge, nu stiu ce are
cred, sper ca lucreaza, iar
mihamora spune:
Anne - asta era da, da, saru'mana
Mixerul acela il am si eu, mojarul nu stiu ce e.
Ancamari - multumesc, dar eu sunt si mai lenesa, si mi se pare greu sa spal instrumentele robotului, mai bine doar un cutit La Ikeea cat este?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
anne16 spune:
citat din mesajul lui mihamora mojarul nu stiu ce e. Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
acesta dar este din marmura :
http://www.laredoute.fr/vente-mortier-et-le-pilon-en-inox.aspx?productid=324115304&documentid=419508&single=false&categoryid=22913641
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
acesta dar este din marmura : http://www.laredoute.fr/vente-mortier-et-le-pilon-en-inox.aspx?productid=324115304&documentid=419508&single=false&categoryid=22913641 |
Da, merci
O sa comand cutitul pentru verdeata, merge bine si la legume?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
anana17 spune:
citat din mesajul lui iriss27 http://www.babyfrance.com/email/20081022_laredoute/news.html Eu caut de vreo 2 ore un cod sa-mi dea si mie fdp0 si nici unul nu merge la mine (am numai art reduse), ba unele care dau si cadou si fdp, imi are cadoul si fpd, pauza. Pe codul de mai sus, obtine cineva fpd0?? |
Am incercat. Merge cu FDP=0 daca ai produse care, dupa reducerea de 15 euro (adica doar pe produse din A/H 08, merge si pe prix mini parca), costa cel putin 40 de euro (adica inainte au costat in total 55 euro cel putin). Daca ai produse din colectia A/H 08 care sunt deja reduse, codul distribuie si pe acelea cei 15 euro, uneori facandu-le mult mai scumpe.
anne16 spune:
citat din mesajul lui mihamora Da, merci O sa comand cutitul pentru verdeata, merge bine si la legume? Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
pe legume nu l-am incercat
dimineata am sa incerc