Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Nushu pentru ca asa e la noi , husbantul cu dulcele eu cu saraturile si slabesti? bravo tie, da sa stii ca o sa iti fie foarte greu la iarna de tine, iti zic io care am tremurat 2 ierni hehehe acum mi-am revenit ( a se citi ingrasat ca purcica). Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
gata am dat comanda si speeerr din suflet sa fie ultima ca daca nu acush ajung la fundul "sacului"
![](icon_smile_big.gif)
Mamica de bobocel David-Mihai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz fetele bucataresele, stiti ceva de marca Princess? masina asta de facut paine imi pare a avea un pret bun: http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain.aspx?productid=324119510&documentid=359508&single=false&categoryid=48250861 sa nu-i uitam! |
sa stii ca nu-i asa moka...la noi s-au mai ieftinit si in plus de asta masina e mica face doar paine de 600 si 800g , eu fac de 1kil si nu ne ajunge
![](icon_smile_big.gif)
plus faza cu garantia ca nu ai ...
Mamica de bobocel David-Mihai
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Clau pai mai fa unul, nu e tarziu nici acum si le vei putea folosi si tu[:d].
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss27
Spune-mi si mie cum, ti se pare, merita banii? Se poate folosi si ca pilota? Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) |
e destul de subtirel , nu stiu ce sa zic, depinde cat e de cald in casa. Ca pilota nu, pentru ca are fermoar doar pe o parte, nu si la picioare.
Daca vrei pun poze.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
![](copilas.gif)
gama spune:
Clau,nu te amagi, nu functioneaza la toti!!!!
In schimb plimbatu cu masina searaaaaa......totul e sa reusesti sa ajungi cu el in pat fara sa se trezeasca
Acest sac de dormit, este maaareee???Incape si un cupil de 4-5 ani????
mihamora spune:
Gama - sacul are 100 cm lungime si 55 latime.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
Graviduta spune:
Jasmine, nu mai stiu daca ai scris, cat te-au tinut pe tine cu cosul blocat? ca eu le am blocate pe ambele conturi si le-am dat si mesaj pe site, si fax si tot nimic. Ma dispera chestia asta. Cred ca o sa apelez la conturile prietenilor. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)