Dar samponul cum i-l faceti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

dragi mamici ,eu am comandat chestia asta astazi si costa 4,90 euros bucata si ma mai costa inca 4 euro transportul ,eu vi le-as comanda cu placere si din suflet dar cine stie in cit timp si la cit s-ar ridica costul coletului sa vi le trimit ,daca voi va gasiti macar trei -patru mamici care le vreti neaparat si sinteti de acord sa va impartiti intre voi cei patru euro cit ma costa pe mine sa mi le aduca acasa plus cit costa trimisul coletului in rominia eu vi le comand cu draga inima si vi le trimit!eu o sa le am(eu am comandat si o pereche de ochelari de plastic ca sa nu-i intre spuma in ochi) peste doua zile atunci o sa va spun si cit sint de eficiente! va pup pe toate!si astept sa-mi scrieti!

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Si noi am inceput sa avem aceeasi problema cam pe la un an si jumatate, deci acum doua cca 3 luni.
Am incercat sa nu-l fortez. Am facut cateva baite in care nu ne-am spalat de loc pe cap, ca sa mai uitam. Apoi i-am dat lui dusul in mana sa ude prin toata baia.(Prinsese frica si de dus). Mare distractie. Jucarii si tot tacamul.
La faza cu samponatul totul e OK, sta, doar ca din cand se crispeaza si-si duce mana la cap sa vada daca am actionat. Cum il vad ca se crispeaza incetez octiunea samponatul si ne stropim cu apa de mama focului. Apoi atac iarasi. Mai grav e cu clatitul ( banuiesc ca si la tine) dar incep tot de la spate usurel, apoi cand ajung la bretonel ii tin un prosopel la ochi, ceea ce pe el il face sa dea capul pe spate pentru a vedea, pozitie de care profitam pentru a clati intens, si in cazul in care se scurge apa spre ochisori stergem cu prosopelul.
Oricum, in momentul cand se agita, incetam orice atac si trecem la ceva mai placut.

Deocamdata a mers asa.

O sa incerc si eu sa-i fac viziera, dar ma intreb daca o tine el pe cap.

Succes

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si eu spal bblu cu sampon pt copii care nu ustura ochisorii ,dar mai intai il las in apa sa se joace cam 15 min dupa care incep sa-l sapunesc si-l clatesc ca in joaca cu galetusa lui iar apoi il sapunesc iar clatirea o fac rapid cu dusul tinandu-i capul mai spre spate!
Mai ajunge apa-n ochi sau nasuc dar il iau in prosop si gata!
Succes la sapunit!

Ione`

Mergi la inceput