Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen si Roxa daca i-au cafele de la amandoua azi stau tapana toata ziua.

Roxa hai zi cu ce ai gresit ca stii tu odata recunoscut e pe jumatate iertat.

Yubi lunga tura ai.

Carmen sa iti fie de bine cureaua.

Hai ma Delia ca nu esti asa batrana cum sa se simta diferenta.

Vikinga distractie placuta.

La multi ani la toti Dumitri si Dumitritele care isi sarbatoresc azi ziua.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata si de la mine!

Multumesc de cafea! Io i-am pus si lapte, ca mai nou asa o beau, desi imi place foarte mult cafeaua tare si amara, stomacul meu se simte mai bine cu cafea cu lapte. Si iau si un fursec de la Carmen, merge la cafea. Multumesc!

Roxa, eu sunt la categoria "sa invatam un nou stil de viata" . Ar mai merge si la mine 1 sau 2 kg date jos, dar nu ma stresez cu ele, eu am probleme in a invata cum si ce trebuie sa mananc. Si problema nu e la nivel teoretic, acolo stiu foarte bine ce si cum, dar cand trebuie sa fac alegerea zilnica pentru ce pun in farfurie nu prea iese. Sunt addictted la dulciuri (ciocolata in special) si am avut zile in care am trait doar cu dulciuri si patiserii. Justificari ar fi, pentru ca sunt pe drumuri mult timp, dar stiu ca nu e bine asa. Kilogramele ma streseaza doar cand o iau in sus, si atunci zic stop la mancare, altfel deocamdata is ok asa.

Delia, eu ajung in Bucuresti pe 7 noiembrie (asta inseamna in 2 saptamani), daca vrei iti aduc exemplarele mele de Don Quijote in romana.

Ma duc sa imi fac ceva de mancare. Meniul de ieri a fost cam haotic:
- 2 felii de paine neagra cu zacusca
- 1 felie de paine neagra cu unt si sare
- 1 felie de tort de ciocolata
- 3 mere
- o eugenie
- somon afumat cu castravete
- cateva linguri bune de musli mancate asa, simple, fara iaurt
Dupa cum vad, iar am inceput sa dau iama in dulciuri si ar trebui sa imi iau seama. Azi am in plan o mancare de ciuperci sa limitez efectele dezastrului de ieri.

Mai trec pe aici. Va pup pe toate si va urez o duminica minunata!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor dragelor!

Meph, se pare ca printesele s-au delectat de dimi cu detoate

Gusta, scumpa mea, de va zic ce-am bagat de dimi, leshinati si nu ma risc!

Delia, ma bucur ca tii cu mine. Sa stii ca eu nu am gasit link-ul promis, din pacate si nu am mai zis nimic cu cartea aceea...

Copii, io cand am venit acasa de la sala stiam ca am mancare buna, dietetica bla bla, mi-am promis ca mananc ok. Cand colo, legumele fierte se mancara fara mine, supa magica de praz la fel asa ca m-am enervat si mi-am facut 2 sandwich-uri, mai mici asa si relativ pasnice, cu ridichi si castraveti murati si asta a fost pranzul meu acum ma delectez c-o cafelutza din plic...Doamne da sa rezist pana maine sa nu mai bag prostii la cina...sa fie doar fructe sau macar cereale daca e pe-asa...

Va las, ma duc sa ma joc un conquiztador, ca-s mare fan si mai am de spalat pe jos si de intins haine, ca asa e duminica

Roxa-boxa

PS: stiti care e dupa mine cea mai grea sarcina la curatenia in casa? Spalatul cabinei de dush! De cate ori o fac tre sa ma premiez cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

SALUTARE !Roxana ,Mephala Gusta ,pe langa tura mea ,am facut si tura unei colege si pt. ca abia m-am obisnuit ,maine ma duc tura a 2-a (tura aceleiasi colege ,care e plecata la tara) si raman si tura a 3-a in continuare (tura mea) Mephala ,sa porti sanatoasa cureaua. Am plecat sa stau in pat ,poate reusesc sa Un pt. toate fetele si o dupa-amiaza linistita.

Mergi la inceput

yubi buby mie mi-e greu sa numar cate ture faci in plus la job rezistenta si tutun, sau cum se zice? bafta! si o saptamana minunata! somn usor acum!

gagici, no comment! numa io stiu ce vreau sa zic!

pe maine! nu stiu daca sunt gata sa vin de dimi la cafea, am de gand sa schimb un pic strategia de dimineata, sa vadem ce iese de maine...

noapte buna!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna seara.
Am culcat baietii si imi ofer putin rasfat pe net.

Yubi, zau asa: cum rezisti? Tot respectul!

Roxa, vorbesti tare codat: tu spui, tu intelegi, . Macar da-ne indicii.

Delia, sotul poate pleca linistit: ramai pe maini bune, , avem noi grija de tine.

Tzuni, hai, repede la raport: ce-ai facut in week? Meri cum e?

Daniela, cum ai gatit ciupercile?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara si de la mine!

Carmen, mancarica de ciuperci am facut-o in cel mai simplu mod posibil. O ceapa calita in putin ulei, adaugata apa sa fiarba si sa scada, ciupercile curatate si taiate bucati peste ceapa, inca putina apa si la fiert pana a scazut. Am pus foarte putin usturoi si niste marar. Cateodata mai pun si ardei capia odata cu ceapa si la final rastorn niste smantana in cratita. Dar azi a fost fara ardei si fara smantana.

Roxa, daca excesele de azi se datoreaza spalatului cabinei de dus, ar fi o idee buna sa gasesti pe altcineva pentru aceasta operatie . Si scapi si de corvoada, si de premierea de dupa!

Yubi, cred ca in curand nu ma mai plang de cat muncesc eu cand vad ce program ai! Felicitarile mele ca rezisti !

Restul fetelor pe unde sunteti?

Eu am mancat azi asa:
- 3 mere
- 2 portii de ciuperci cu putina branza telemea langa
- branza fagaras cu o lingura de dulceata de fructe de padure
- multe cereale mancate cu lingura (nu'sh ce m-a apucat sa mananc cereale goale)

Va pup si va urez noapte buna!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara! Io muncesc pe plantatie non-stop. Am o perioada f agitata, multa treaba... N-am apucat nici cu prietenii sa ma vad. Pe Meri am carat-o la munca dupa mine, da' ei ii place, ca toti colegii o rasfata si "sunt multe televizoare acolo" Cam asta. S-ar putea de miercuri sa ma mai eliberez. Va las ca iar fug la munca!

Noapte buna!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

Uite cum a avut sotul meu grija sa am timp si de forum....A uitat sa isi regleze ceasul si m-a trezit cu o ora inainte, deci....am avut timp sa citesc.

Vikinga...la multi ani fericiti si impliniti iti urez si eu cu intarziere.

In rest...ma pregatesc pt servici...iar de azi...nu mai calc stramb pt ca in we am fost la sor'mea la BV si am papat numai bunatati ingrasatoare...si deja am pus ceva pe mine. O sa vad maine la raport catamai porcul il voi lua....Sper sa fie ultimul...si numai floricele sa imi dati de acum incolo.

Va poop pe toate, si o zi minunata va doresc.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

M-am trezit si azi la 6 jumate si-am facut cafelutze! luatzi de betzi dragelor!

Tzuni draga, spor la treaba si ai grija de voi! Muncesti foarte mult iar lipsa de somn, stii si tu, poate sa duca la cresterea poftei de mancare. Am citit pe blogul tau, super regulile alea, de-am putea sa ne tinem de ele...

Gusta, ce faci fata, vii?

Zuzi, tu pe unde ai umblat? Ca io dimineata astept sa gasesc postarea ta!

Uite, intre timp a aparut si Dordia buna dimineatza! Ai aparut in timp ce eu scriam...pana s-o caut pe Zuzi, hop tzup! Brava! Ia o buna!

fetelor, o zi minunata sa aveti, o saptamana buna si tot ce vreti voi!

Roxa

Mergi la inceput