Stafilococ auriu in gat
Buna ziua mamici! Fetita mea de 2ani si 9 luni a fost depistata cu stafilococ auriu la un exudat faringian. I s-a facut automat o biograma si stafilococul e sensibil la antibiotice normale cum ar fi Augumentin, Biseptol. Ea nu a facut febra deloc...Ii curge nasul si are o tuse mai veche de vreo 3 saptamani.Stie cineva cum se manifesta acesta? Ar trebui sa faca febra sau alte complicatii? Nu stiu ce sa fac, sa merg la doctor cu ea,care sigur ii v-a prescrie antibiotic, sau mai bine ii repet analizele?
Raspunsuri
madybulancea spune:
eu zic sa te duci la doc si sa iei tratamentul corespunzator pe care o sa il urmati toti cei din fam voastra!!!
sanatate multa!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
doxinu spune:
Si io tot la dr te sfatuiesc sa mergi.Dupa cate stiu io nu este ceva care trece singur ci cu antibiotic.Deasemeni se transmite(de la gradi a luat nu?)Tratamentul trebuie facut intocmai caci se scapa greu de acest stafilococ si recidiveaza daca nu este luat in serios si tratat cu usurinta.
Poti gasi mai multe la o simpala cautare pe GOOGLE
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
geta_florina spune:
buna
din cate stiu eu, din explicatiile doctorilor, stafilococul auriu face parte din normalitate, se poate lua de oriunde. daca ii faci acum tratamentul cu antibiotice, poate ii trece, dar daca a 2 zi pune mana pe jos pe undeva, sunt sanse mari sa-l ia din nou. stafilococul auriu nu este periculos, nu da manifestari decat in cazuri rare.
si copilului meu i s-a descoperit stafilococ auriu si 2 doctori mi-au spus ca nu este necesar nici un tratament. si intr-adevar totul e ok. in concluzie, parerea mea e ca nu ar trebui sa-i faci nici un tratament. faptul ca ii curge nasul si tusea pot sa nu aiba nici o legatura cu stafilococul. oricum, poti cere si parerea unor doctori.
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
geta_florina spune:
am uitat ceva ... a nu se confunda stafilococul auriu cu streptococul care intr-adevar e periculos ...
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
Adriana mica spune:
Monica, si Dudu a fost depistat cu stafilococ auriu in nasuc. Medicul pediatru si medicul de familie ne-au linistit: este ceva comun, extrem de des intalnit. Nu necesita tratament specific.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
monica-gaby-bebe spune:
Am urmat sfaturile voastre si am fost la doctor cu ea...si intr-adevar doctorita noastra nici nu a acordat importanta stafilococului:),dar dupa ce a vazut biograma si a vazut ca e sensibil la Augumentin si BIseptol...ne-a dat sa luam 5 zile de Biseptol. Nasul si tusea nu aveau "nici in clin nici in maneca" cu prezenta stafilococului ci a unei bronsite usoare... Va multumesc ptr raspunsuri, ptr ca eram disperata...cateva persoane m-au speriat ca e rau de tot daca are asa ceva,si plus ca mai avem si un fratior mai mic de 1an si 3luni...si atat imi trebuia sa ii am pe amandoi bolnavi
Multa sanatate al toti picii!!Va pupam
Motana spune:
Monica, prietena mea i-a dat fetitei de 2 ani Azitromicina, pentru ca medicul de familie ii tot daduse vreo 3 antibiotice inainte si degeaba. Nici augmentin nici biseptol... nimic nu a functionat.
Uite ca zice aici: http://www.rxlist.com/zithromax-drug.htm ca tb folosit cand infectia e provocata de o bacterie, si se pare ca aici se include si stafilococul asta auriu. Dupa 10 zile de tratament i-a facut iar control (exudat cred) si a scapat.
IonescuOana spune:
Si noi le dam copiilor Azitromicina. Augmentinul este prea puternic iar Biseptolul nu a avut efect.
IonescuOana spune:
Si noi le dam copiilor tot Azitromicina. Augmentinul este prea puternic iar Biseptolul nu a avut efect.
rodica2009 spune:
s-a depistat in git,colonii de candida albicans'sensibil la nystatine,econazole, miconazole,ketoconazole,stie cineva ceva?copilul ara 4 ani si 9 luni.ce este mai bun?