Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io cred ca astia de pe .ro glumesc, fusta asta de 273 e chiar hidoasa....o exista cineva sa dea 3 mil pe asa ceva????

Vroiam sa va zic ca sunt atat de truli incat tot ce am comandat dimineata a fost exclusiv pt...viitor. Am pus tricouri si geci pt Ale (cea bej si inca una) dar toate mas.mare, 120-126. Pt iarna asta avea geci deja, insa cum nu putea indura ideea ca la anul o sa trebuiasca sa cumpar din alta parte, am comandat asadar urmatoarea masura. Numai la fuste/pantaloni am comandat 114. Acum vad eu peste cata vreme le-o purta, geaca aia roz de 6 eur abia anul asta cred ca o sa o poarte, e de 2 ani luata parca, nu Clau? (mama de cat timp comandam la astia? ) Si Ale tot 100 cm are.

PS: multu' de parola, am primit 3 mesaje cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

eu va las pe voi sa goliti stocul..caci asa voi gasi cizmele care-mi plac (mas. 35) la TTBA....daaaa...dar nu asa..astept sa se infiinteze les Aubaine.ro...altfel...nu!!

ps - pe mine m-a apucat instantaneu tusea cand m-am uitat pe siteul mentionat..

EDIT - stati ca am vazut eu azi fusta in catalog..va zic eu pret de catalog imediat (catalogul lr.fr..)

am gasit-o mai repede aici:
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-courte-manoush.aspx?productid=324148609&documentid=201208&single=false&categoryid=31522160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,si eu am luat la fel : pantaloni 114 si chiar 120 si geci 120 si 126.Plus multe tricouri 126,cu maneca lunga,cu maneca scurta,pantaloni scurti,sosete...n-am ratat nimic.

Mai oameni buni,e prima data cand intru pe LR.ro si recunosc ca am ramas cu gura cascata

Pur si simplu nu-mi vine sa cred.Era clar ca s-au apucat de treaba asta ca sa ne vanda noua aceleasi produse la preturi mai mari.DAR CAT DE MARI????CAT DE NESIMTITI POT FI????

Cum e posibil sa afiseze asa ceva?

http://www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=1922

http://www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=1575

Pe bune ca nu-mi gasesc cuvintele....cand o chestie incape pe mana "intreprinzatorilor" romani se alege praful de ea datorita prostiei si mai ales lacomiei.

Astia chiar se asteapta sa comande cineva la ei?La preturile astea?Eu cred ca nu va dura mult pana vor inchide pravalia.Asa sa le ajute Dumnezeu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, geaca aia care am luat-o de la tine acum 2 ani...cred ca acum o s-o poarte si cu siguranta si anul viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Parerea mea e ca-si vor falimenta singuri bussinesul prin preturile pe care le au. Stim cu toate cat merita produsele lor. Nu stiu cine va da milioane pe un tricou. Si daca va da prima data, a doua oara nu-i mai prinde nimeni de clienti. Dpdv al raportului calitate/pret eu stau relaxata: nu vor avea viata lunga.

De 100 euro ma duc la magazin si iau pe vazute/probate nu la plezneala de pe net.

Adica imi vinzi mie care am salariu 300 euro/luna la pret mai mare decat frnacezului cu 1500 euro/luna.

Relax, fetelor!

Uite ce ziceam la pagina 1. Nu am dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

cod nou 26255 La Livraison à 1 euro et la Lingerie ... des 80e d'achats

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

cu aceleasi condtii am primti si eu 31062.

Clau e clar, mai bine imi iau de aici, mai scump, dar fara batai de cap.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

am primit si eu codul dar este 31054 fdp=0
Offre valable une seule fois du 20/10/2007 au 10/11/2008, hors articles volumineux. Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont gratuits pour toute commande de 80 € ou plus d’achats facturée dans la lingerie et passée sur la redoute.fr, sauf nouveautés et exclusivité web.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mi se pare mie, sau adidasii astia nu au pic de piele?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3208923&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1#DescDetail

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asa par Feli, sa nu aiba piele.

Jasmine macar nu-s singura. Am numai tricouri si 2 geci la 120-126. Cand o vedea al meu sot produsele sigur sice ca-s dusa, dar pe bune, daca chiar ramanem fara preturile astea cu care ne-am invatat macar sa am stoc pt inca un an-doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

am putea da niste voturi produselor de pe .ro avand in vedere raportul pret/calitate

Mergi la inceput