Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Pai putem crea cun cont comun pe g-mail sau hotmail cu o alta parola ... nu? Si tot ce discutam acolo ramane intre noi ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

am schimbat parola de pe contul comun.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Eu nu cer si nici n-am cerut parola de pe cont comun, tocmai ptr. ca stiam (si va inteleg) ca o sa fiti reticente. Nici n-aveti cum sa va amintiti de toate (asa ca mine) care au trecut sporadic pe aici.

Totusi, daca LR taie macaroana, nu prea are cum sa-ti ia banii din cont si sa nu-ti tirmita comanda. In plus ei trimit mail cand iti confirma comanda, probabil si cand n-o vor mai trimite din cauza ca au reprezentati in RO vor trimite mail.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

Totusi, daca LR taie macaroana, nu prea are cum sa-ti ia banii din cont si sa nu-ti tirmita comanda. In plus ei trimit mail cand iti confirma comanda, probabil si cand n-o vor mai trimite din cauza ca au reprezentati in RO vor trimite mail.

Hopes si minunea mea - Eduard

Da-mi voie sa

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

am schimbat parola de pe contul comun.

cristina d.

foarte bine ai facut

Fetelor, eu nu am cerut parola. Daca a vrut cineva sa mi-o dea, mi-a dat-o.Daca cineva a vrut sa-mi spuna ceva mi-a spus.

Datorita "veteranelor" care au pierdut o gramada din timpul lor am putut sa comand de pe LR.FR si scutesc o gramada de bani
Stiu si eu ce stie toata lumea: incepand cu luna noiembrie LR.fr nu mai livreaza in RO. Pacat, iar am sa incep sa bat magazinele si sa rog prietenii sa-mi cumpere haine din strainatate(eu stau foarte prost cu timpul).Chiar eram fericita ca nu mai trebuie sa apelez la nimeni....de, asta este viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvias spune:

N-am sa va insir aceeasi poveste cu "va citesc de multa vreme sar nu am postat pana acum...", chiar daca e si cazul meu. Am inceput sa intru pe DC cand am ramas insarcinata si apoi am gasit si povestea LR.fr si am devenit redutista, mai ales la reduceri. Nu vreau parola contului comun, nu am cerut-o niciodata, va inteleg reticenta dar pot sa va spun ca vreau sa fac parte din gasca de "scandal", daca e cazul!
Daca nu cer prea mult, poate imi trimiteti si mie pe PM povestea care v-a suparat asa tare. Ca sa va demonstrez ca sunt ok, pot sa trimit in FW pe mail confirmarile comenzilor mele de pana acum, sa ma credeti ca nu fac parte din tabara adversa. In rest, ce sa zic, daca nu aveti timp eu tot o sa citesc ce postati pe forum si o sa incerc sa scriu mai des.

Va pup.

Silvia, mami de David grasun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Anne, primele imi plac cum arata (in poza, biensure), da-s a dreaq de scumpe si nu sunt valabile nici un fel de info despre ele (lungime caramb, "tur de moleu" s.a.), iar alea negre sunt dispo peste 12 saptamani, asa ca...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ati vazut cursul bnr de maine la euroi? 3.6691 ron... merge de-o comanda, nu?
Eu am cosu' plin de "maruntisuri" da' tot ajung la aproape 100 de euroi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

am citit mai sus ca din noiembrie nu se mai fac comenzi din RO.
CHIAR E ADEVARAT?
DE UNDE STITI?
putem face ceva sa nu se intample asta?

Mergi la inceput

Degeaba... Pe mine nu ma "coafeaza" cursul bnr ca imi iau la cursul Mastercard care e mult mai mare. Cand era euro 3,60 si ceva mie imi luau aproape 3,8

cristina d.

Mergi la inceput