Actiuni umanitare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nana,

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Momentan (8 zile) mai greu, suntem oarecum prinsi cu altele insa am retinut topicul. Ne vom gandi la solutii noi.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Multumesc, Marius!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nana,

pentru marius...mult succes "zilele astea", am citit despre voi(familia ta) la Vacante si grupuri de rezidenti...cei curajosi si indrazneti cuceresc inaltimile!

Kari

dragostea care nu se exprima in fapta, nu este dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Multumesc!

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

In afara faptului ca suntem din ce in ce mai putin implicati in viata altora, din comoditate, lasitate, etc...multi nu au timpul necesar sa faca donatii...adica tot comoditate, lasitate, etc...nu vreau sa supar pe nimeni, ma bag si eu in aceeasi categorie, ptr ca de multwe ori as fi putut s-o fac insa m-am adancit in lupta mea ptr supravietuire si am uitat ca altii au nevoie mai multa de bani decat am eu..
so..ma intreb, am vazut ca o metoda foaret agreata de multa lume, si foarte simpla de a dona bani, n-am statistici insa cred ca mult mai usor ar fi sa se poata dona cate ceva la telefon..stiti, dai un telefon sau un mesaj si donezi, 3/5/7/10/....nelimitat bani..nu stiu exact ce presupune asta, poate cineva stie mai multe, dar daca nu, ne putem interesa...ce ziceti?
Nu va suparati pe mine, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nana, sunt perfect de acord cu tine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Nana,
sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ma gindeam daca s-ar putea face unul sau mai multe conturi in care sa se doneze in permanenta (la salariu, sau ori de cite ori e posibil), nu doar o perioada limitata. nu stiu in ce masura politica site-ului ar permite, insa, mai ales atunci cind e o urgenta se poate ajuta imediat din fondurile strinse.
zic si eu.
nana

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nana Ti-am citit povestea si sunt cu gandul alaturi de voi!
Teledonul e o solutie buna, dar e valabila numai pentru cei din tara. Cei de pe alte meleaguri cum pot dona? Eu am mai trimis banuti la unele actiuni, dar comisionul bancar pe care mi-l percep astia e atat de mare, incat banutii respectivi ar putea ajuta alt copilas bolnavior. Asa ca as prefera metoda "pliculetul", daca se organizeaza asa ceva la fiecare caz in parte.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Nana
Conteaza si pe mine!

Lia

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput