Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Vad ca citim amandoua acelasi lucru, dar fiecare intelege ce vrea http://economix.blogs.nytimes.com/2008/10/16/tax-advice-for-joe-the-plumber/?scp=4&sq=joe%20taxes&st=cse

Eu din articolul ala inteleg ca Joe a exagerat ca sa se afle in treaba. Ca si daca ar fi avut acel venit, in diverse scenarii nu ar plati neaparat mai mult. Mie de exemplu mi se pare mai importanta o alta propunere a lui Obama (ca sa vezi ca n-are nimic cu "small business owners"), si anume sa elimine "all capital gains taxes on start-up and small businesses to encourage innovation and job creation."

Asta e, ti s-a pus tie pata pe Obama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poate n-ai citit cu atentie.
"Assuming he does not have any deductions, Joe's taxes might go up under Senator Obama's plan."

Mergi la inceput

Obama mareste capital gains.
http://money.cnn.com/2008/10/15/news/economy/capital_gains/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, bottom line, McCain vrea taxele de pe vremea lui Bush cu taieri la taxe la cei bogati. A mers? Ca mie mi se pare chestia asta ne-a bagat in groapa Marianelor (a mai incercat-o si Reagan inainte si tot in marele canion ne-a bagat). Obama vrea taxele de pe vremea lui Clinton unde aveam economie Everest si flori la butoniera.
Cum sa fie Marianele sau Everestul?
E simplu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Vedem ce o fi. Obama nu e Clinton. Pe Clinton nu l-am auzit cu replicile astea comuniste.
Mie mi se pare ca groapa Marianelor e chiar intre Clinton si Obama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Joe the Plumber plateste mai multe taxe dupa planul lui Obama.

Joe "the plumber" cica nu plati nici ce era de platit la taxman "pe acu 2 ani" si ca e la court, asta pe langa ca nu-i nici plumber si nu face 250k. Asa ca aveti liniste, el are deja solutia cu taxele. El doar discuta discutii...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Mie mi se pare ca groapa Marianelor e chiar intre Clinton si Obama.

Lume multa, oameni putini

Sa-ti fie gura aurita!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Pai Clinton era ca Voda "dar din umbra si tacere Voda face si desface".
El le facea palmat ca ala era charmul lui, dadea legea, economia mergea bine si joe isi vedea de treaba. Pina si razboaiele erau pe tacute, 2 bombe nume in punctele esentiale, curatza si mortarul si incuia usa dupa el, dadea ordinul iesind pe usile batante (la propriu) nu ca Bush, stai ca ma duc, uite cum ma mai duc in afganistan , mai stau o luna si chiar ma duc, inca o luna si al 415-lea ultim avertisment serios mai incolo si tot trebaluia pe la Casa Alba.
A

Mergi la inceput

Andrada, esti mortala.
Dar ati ignorat chestia spusa de Biden, am pus link pe pagina cealalta.
Carevasazica un vot pentru Obama=vot pentru criza internationala. Care o fi? Ca nu ne spune, desi are nu stiu cite scenarii cica. Ce baiat destept e el!

Mergi la inceput

I-auzi aici sloganuri:
http://www.youtube.com/watch?v=3tkM7evLrEU

Mergi la inceput