Palin versus Obama - a star is born (3)
Raspunsuri - Pagina 27
analuz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu nu stiu al cui e site-ul, dar i-am auzit cu urechile mele pe cel de la Hamas si pe Ghadafi. Lume multa, oameni putini |
Or fi zis, dar n-are nici o relevanta. Poate Hamas ar vrea ca Obama sa castige pentru ca are si alte idei decat bomb, bomb, bomb. Hamas are ce are cu Israelul, nu cred ca reprezinta o amenintare directa asupra Statelor Unite. Cred ca mai mare relevanta are sprijinul Al Qaeda pt McCain.
analuz spune:
citat din mesajul lui Ramona J Pai sigur ca asta crezi! Lume multa, oameni putini |
Si tu preferi sa eviti intrebarea pentru ca tocmai ai pierdut unul din argumentele tale "forte".
Ramona J spune:
Articolul n-are nici o valoare. Ce inseamna "closely related"?
Argumentele mele sint bine mersi.
blackpanterro spune:
Food for thought...
http://www.nydailynews.com/news/politics/2008/10/26/2008-10-26_hey_sarah_palin_there_are_real_american_.html
"This is not just the end of one of the dumbest, meanest Republican campaigns in history. It is also the most divisive. It is no longer liberals vs. conservatives, one ideology against another, one party against the other.
It is Us vs. Them."
Complet de acord...republicanii au dus cea mai ordinara campanie din istorie, campanie condusa de un mos batran, ranchiunos si pe alocuri senil si o taranca ultra religioasa cu aspiratii inalte care calca pe oricine in calea ei pt a le indeplini.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Biden rulz
http://www.youtube.com/watch?v=jxT0ELP7az0
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
xenocid spune:
citat din mesajul lui blackpanterro o taranca ultra religioasa cu aspiratii inalte care calca pe oricine in calea ei pt a le indeplini. |
Eee taranca nu e. A auzi de Paris, France si de musculita de otet. Doar ca nu intelege care e treaba cu ele!
Llaura spune:
Nu e, nu e, are bachelor degree si, chiar daca e luat in sase ani de la cinci universitati, e mai mult decat ne putem lauda unele dintre noi pe aicea.
Site-urile de genul blondele against sarah palin ar fi cu mult mai putine si fara hituri daca palin nu ar avea o cariera pe care putine femei o au, daca n-ar fi aratoasa, cu o familie reusita cu copii multi dintre care unul bebe mic, unul erou in Iraq, f frumos.
Blackie: vorbim dupa ce te mai documentezi cum e cu gazul, gazele si nordul Americii de Nord.
www.youtube.com/watch?v=fFm7BSGUGVg&feature=related" target="_blank">Song of the Patriot, cu dedicatie.
analuz spune:
citat din mesajul lui Llaura Nu e, nu e, are bachelor degree si, chiar daca e luat in sase ani de la cinci universitati, e mai mult decat ne putem lauda unele dintre noi pe aicea. |
O fi, dar cat timp n-au pretentii de ajuns VP, n-am nimic cu ele.
Intelectual este 0, nu a dat dovada decat de multa abilitate politica. Nu-i cer doctorate si altele, dar ea nu-i in stare nici sa numeasca un ziar pe care-l citeste. N-a dat niciodata dovata de curiozitate intelectuala, de o judecata proprie, de o gandire critica. N-are habar de cum arata restul lumii in afara de Alaska. Eu zic ca nu-i pregatita sa fie VP sau mai rau, presedinte. De la conducatori ar trebui sa cerem excelenta, dar vad ca preferam mediocritatea.
Iar daca va ajunge VP, judecand dupa cum au decurs lucrurile cat a fost guvernator, se pare ca Todd va lua deciziile, si Todd nici macar bachelor's nu are.
analuz spune:
citat din mesajul lui Llaura cu o familie reusita cu copii multi dintre care unul bebe mic, unul erou in Iraq, f frumos. |
Din care o fata de 17 ani, high-school dropout, care e gravida pentru ca maica-sa nu crede in educatie sexuala si un baiat care nu a terminat liceul si pleaca in Iraq sa evite puscaria. Reusita ziceai?