Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"-- for my mother to die of cancer at the age of 53 and have to spend the last months of her life in the hospital room arguing with insurance companies"
CNN transcripts
Mie imi place de Campbell Brown. Care aseara se saturase de batutul apei in piua cu hainele lui Palin si a subliniat cat de mult a putut ca Palin a marit cu 65% finantarea nevoilor copiilor cu nevoi speciale in Alaska. Parintii acelor copii ma gandesc ca s-ar prea putea sa aiba alta parere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ptr mine:
Copii folosind boala parintilor, OK, scuzabil, etc.

Asta din categoria: Bush DUI la tinerete not OK. Obama marijuana, cocaine, heroine, tot la tinerete OK.

Dupa parerea mea alegerile astea nu-s alegeri normale, dublul standard a depasit limita de mult. Respect opinia de genul "opt ani ati facut pe naiba, gata, sa mai vedem si pe altii". Dar mesia, salvarea lumii, ce ne-am face fara Oh-no-bama sa ne arate el calea noua tuturor care noi toti sa cadem drect in fund de uluire ma scot din rabdari.
Oricum il felicit pt faptul ca a intuit corect psihologia maselor si anume apetenta generatiei mai tinere decat noi pt stanga si convingerea aceleiasi generatii ca lumea e datoare sa le furnizeze a living, lor, celor "special", care pot fi tot ceea ce-si doresc, mama, tata, norocul, guvernul, e treaba lor sa aiba grija de asta. Programul strict de lucru, disciplina paycheck to paycheck, educatia platita de unul singur sunt obositoare si demodate.
De aia Obama are no reference to self-reliance in discursurile lui whatsoever, s-au dus timpurile in care americanii aratau in filme cum lumea rusinata ducea banii de welfare inapoi. Sper sa nu vedem peste doi-trei ani Oscarul mergand la vreun 1984-american style, nu de alta, dar cum zice vechiul banc de pe vremea lui nea nicu, ar fi pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Ana, 1,173 pages e putin?
www.cbc.ca/world/usvotes/story/2008/05/23/mccain-health.html?ref=rss" target="_blank">CBC la subiect
"McCain is praised for his cardiovascular fitness, described as "considerably younger physiologically" by a doctor after his performance on a heart stress test this year."[...]
"A review of the records by the Associated Press shows the 71-year-old Arizona senator to be healthy for his age, despite having four cancerous melanomas removed from his head and arm since 1993."
Si CBC sigur nu da bani la campania lui McCain, cum da doctorul ala la campania lui Obama.

Da, poate fi putin pentru cineva cu problemele lui. Cat timp nu stim ce era in paginile care nu au fost facute publice, nu exista decat supozitii. Iar statistic, cineva de varsta lui McCain, cu problemele pe care le-a avut, poate oricand recidiva... Si chiar de nu, excesele lui de furie, problemele pe care le-a avut dupa intoarcerea din Vietnam, tentativa de sinucidere, etc... Nu zic, prin ce a trecut... e un erou, dar nu inseamna ca trebuie sa-l facem presedinte.

Iar legat de mama lui Obama... cred ca nu stii cat ar costa un tratament pentru cancer... ah, I guess not, ca doar esti in Canada. Idea era ca desi avea asigurare care trebuia sa-i acopere cheltuielile, ii tot dadeau bataie de cap, asa ca in loc sa fie linistita in ultimele momente din viata, statea sa se certe cu aia la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:

Obama n-a planificat boala bunicii si n-o discuta in campania electorala.

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

De Rev. Wright e vorba. Cind a zis ca bunica lui se teme de negri pe strada.
Pina si media liberala a fost de acord ca "he threw her under the bus". Pe vremea aia inca-l tinea strins pe Wright in brate, intre timp s-a lamurit ca pierde capital politic si l-a trimis si pe el, tot "under the bus".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Mie imi place de Campbell Brown. Care aseara se saturase de batutul apei in piua cu hainele lui Palin si a subliniat cat de mult a putut ca Palin a marit cu 65% finantarea nevoilor copiilor cu nevoi speciale in Alaska. Parintii acelor copii ma gandesc ca s-ar prea putea sa aiba alta parere.

Mie nu-mi place. Pentru ca uitat sa mentioneze ca Palin a votat legea ptr ca altfel pierdea tot SCHIP funding daca programul pica sub 150% din limita de saracie (sincer verifica inainte sa runci cifre aiurea).
Anul urmator insa a votat impotriva (desi avea 3.5 milioane surplus si programul costa numai 850,000) , ceea ce face ca Alaska sa fie unul din statele cele mai restrictive in SCHIP.
Palin a taiat din DenaliKid care care se ocupa exact de acesti copii (ptr ca includea si mamele insarcinate cu probleme si scuza ei a fost ca printre ele pot fi si femei care avorteaza).
Deci Palin a taiat din planul de sanatate al copiilor ptr privirile ei religioase.

Llaura nu e dublu standard ptr mine, parintii au responsabilitatea copiilor nu invers. E o diferenta. Tu n-o vezi zici, hmmm
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analuz
asa ca in loc sa fie linistita in ultimele momente din viata, statea sa se certe cu aia la telefon

Pai si mesia unde era?
Am stat in state trei ani si am avut asigurare medicala, desi eram coada cozii, viza de student maritata cu viza de munca
Imaginea ca in Canada stai cu burta la soare si te cauti de bataturi in talpa pe banul statului e ff gresita.

Mergi la inceput

Deci McCain a dat peste 1,000 de pagini si nu e suficient.
Uite aici health "record" a lui Obama:
http://www.politico.com/news/stories/0508/10686.html

Eu cred ca scriu note mai lungi cind lipseste copilul de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, daca nu ma insel si bunica lui a spus asta...mie nu mi se pare ca a folosit-o, doar a spus in ce mediu a trait si traim cu totii.
Nu uita ca majoritatea electorala crede ca aceasta disputa asupra "caracterului" lui Obama e menita de fapt sa atraga atentia asupra rasei lui. Se numeste "code names",
A

Mergi la inceput

Citat:
Palin a votat legea ptr ca altfel pierdea tot SCHIP funding

Am verificat, singura mentiune e de la Alaska Women against Palin, hm.

Mergi la inceput

Da, asta spun cind nu vor sa raspunda la intrebari.

Mergi la inceput