Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Statistica e de la nenea doctoru' si textul redat e din Lancet, editia de saptamana asta.

Nu poti pune egal intre Obama si Palin, oricat ai incerca. In timpul in care primul a fost cernut printr-un proces democratic, a doua e doar o parvenita. Pai e acelasi lucru?

Si daca nici nu citesti ce scriu, nici nu-mi raspunzi la intrebari, nu mai continui ca n-are sens. Speram doar sa aflu si eu logica din spatele unei sustinatoare a lui mccain.

In rest, nu comentez.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Citat:

Avmaria, nu ma mai agit sa-ti raspund, m-am lamurit ca le stii pe toate. Intrebarile sint puse asa, sa sufli praf in ochii DC-ului.

Asta cu "le stii pe toate" o spui cu ciuda sau cu dispret ? Nu de alta, da sa ma lamuresc si io.
Praful ochilor tai era destinat, sa se inchida si sa se deschida ochii mintii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mqqm, poate ca-mi spui tu cite ceva despre experienta, despre "accomplishments" a lui Obama. Ca uite, Biden si Hillary zic ca nu-i pregatit.
Palin parvenita?!
Cu Texasul cred ca te-a lamurit Blackpanterro.

Avmaria, how deep!

Ma duc in grajd sa scot calul la plimbare putin. Adunam vitele, ca se face seara. Iau si pistolul, poate vad vreun iepure si punem de o cina gustoasa. Ca miine ne trezim devreme sa nu pierdem slujba la biserica. Nu stii cind apare Pfleger sau Wright, n-as vrea sa pierd momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Adauga-i si pe Larry Kroon si pe Thomas Muthee and you've got yourself a religious "orgy" my friend

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Ma dau de gol, astia cine-s?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Parvenita politic. In rest ti-am raspuns, citeste, pls.

Mai vroiam doar sa clarific treaba cu Texasu' inainte de a ma cara. Singura insinuare a fost ca Texas, fiind majoritar si traditional republican ar putea avea oaresce issues cu partizanismu si influenta informatiei "libere". Of, of! Unde dai si unde crapa!

panterro, I know.

Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Parvenita politic. In rest ti-am raspuns, citeste, pls.

Mai vroiam doar sa clarific treaba cu Texasu' inainte de a ma cara. Singura insinuare a fost ca Texas, fiind majoritar si traditional republican ar putea avea oaresce issues cu partizanismu si influenta informatiei "libere". Of, of! Unde dai si unde crapa!

panterro, I know.

Nu e.

Da, asta-i povesteai tu lu' mamitzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Palin are suficiente calitati,...

Te-ar pupa Palin, ca asta nu crede nici maica-sa, face boot camp de self-esteem, ataca la jugulara si la varice, face apel la alcoolici si la rasism, si 150,000 de dolari mai incolo e mai rau decit acu 2 luni in Alaska.
E o rusine ptr America.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

McCain nu e in stare sa-si tina propria campanie sub control, pana si adviserii lui comenteaza alegerea nefericita a VP-ului. Eu cred ca e un aspect important. A acceptat o VP despre care nu stia nimic, ca cica asa i s-a impus de sus, dar ar fi pregatit sa fie presedinte. Give me a break!

Normal ca Hillary si Biden au zis ca Obama nu e pregatit, doar luptau impotriva lui. Nici nu l-au luat in serios pana a fost prea tarziu... Ce argument e asta?

Oricum McCain pierde teren, s-ar putea sa piarda si Florida http://www.nytimes.com/2008/10/25/us/politics/25florida.html?_r=1&hp&oref=slogin . Eu zic ca s-a cam terminat lupta, dar mi-e frica sa ma bucur, ca nu stii niciodata cu americanii astia. Cine stie cum mai reusesc republicanii sa fure votul, ca si Kerry aparea ca a castigat in exit polls si a pierdut... Sper sa nu fie cazul de data asta.

Daca vreti sa mai dezbatem despre healthcare, eu sunt aici :). Am argumente noi la tema mea favorita. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Si un link amuzant: http://www.palinaspresident.us/ incercati sa dati click pe diverse obiecte din camera :)

Mergi la inceput