SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 19
Delphinas spune:
te-as astepta cu cea mai mare placere sa mergem impreuna dupa cumparaturi, dar la mine piata cred ca se inchide de acum si tb sa merg la supermarket sa cumpar si aia nu prea imi plac...dar cumpar asa ca mi-ai facut o pofta
bem cafea si mai tarzior un pic....eu vin repejor...te astept
poze
Just Me
Delphinas spune:
eu am ajuns..te astept cu cafea calda
am gasit struguri la tarani...buniiiiii
nu am cumparat decat 3 kg. oare imi ajung azi???
poze
Just Me
Delphinas spune:
am mancat cred vreo 700 de gr de struguri fara sa ma opresc. doamne am crezut ca nu mai ajuns sa mananc. asa pofta ce mi-ai facut.
aviz: abia au trecut rusii deci nu sunt
bun...plec eu la piata...si in drumul meu trec pe langa niste case. un nene in curte facea gratar. un miros de mititei
am intors nasu si am zis ca nu sunt buni...si am bagat a 5 repede sa ajung la piata.
nu m-am intors pe la ispita. nu bun...kk...bleax
poze
Just Me
bretonica spune:
...eu am facut tarziu,ca dupa ce m-am intors a trebuit sa-mi hranesc barbatzeii...deci pina am gatat cu...iaca-ta-ma....vrei sa-ti zic eu citzi strguri am cumparat?.....11kg...hahahhah...5kg de aia rosii...si vreo 6 albi....3 ciorchini 5 kg..asa is de mari....sa mori linga ei..nu te gindi ca am sa-i mananc eu pe totzi,problema e ca plac tare la totzi pe aici prin casa,asa ca a trebuit sa fac aprovizionare...am facut poza cu ei in mina...cind am timp o sa-i bag pe album....buuuuuuuuuuuuuuuni...numai ca nu am mincat asa multi ca nu prea am avut timp...acu ma duc sa fac o cafelutza si ma intorc...
Lupta cu kg
Delphinas spune:
11 kg???
frate draga...o sa faceti cu randu la buda. faceti-va rezervare.
am pus si eu sa incalzesc si sa ma alatur.
eu mai am 3 devize de facut...si gata treaba.
apoi trecem la pensat si pus masca ....sa nu mai rada sotus de mine.
asa se mai amuza cand ma vede cu masca de parca as fi
poze
Just Me
Delphinas spune:
aici breto, aici sunt.
sa nu crezi ca daca mai am 3 devize nu vb...
are timp pana maine.
si eu fumam?
poze
Just Me
Delphinas spune:
gata 2 devize...ultimul...la care oricum nu am tot ce s-a cheltuit.
asta e...
poze
Just Me
bretonica spune:
V-A trebui sa ma pun la depilat...de pensat m-am pensat ieri...ma gindesc ca daca continuam asa cu povestile cred ca gatam si capitolu pina deseara,cine ni-l va deschide pe altu nou??...aprilus cine stie cind se intoarce
Lupta cu kg