SUPERDIETA ***29***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

merci la fel...salut-o si pe tanti din partea mea...ma apuc de treburi ca m-am pierdut pe topic-uri....o zi buna si la mai mare

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ce harnicie pe aici!!!
salut toate fetele, sunt in fuga, dar am promis ca trec si ..uite-ma
delphinas, n-am stiut ca si tu esti doritoare de bebelusi!
cine stie, poate calci pe urmele lui Dororti! ea nu a tinut cu tot dinadinsul si uite ca s-a intamplat! incearca si tu sa fii mai obtimista, nu te mai monitoriza atat, plecati in week-end la munte, plimbati-va mana in mana, admirati natura, respirati adanc aer curat, beti un pahar de sampanie, ganditi-va cu multa speranta la viitor, lasa-ti mintea libera, ca si corpul sa se relaxeze...

breto, ce pofta mi-ai facut de sarmale!!! eu nu fac decat de craciun... si cine stie cum , accidental, o data peste an...
am uitat sa-ti urez La multi ani!!! pentru mandretea de fecior...
mandruta mea a implinit 1 an pe 21 septembrie, am petrecut la padure, iar de 2 zile imi merge prin toata casa si chiuie de nu mai pote de bucurie!!!

pupici!

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

ce harnicie pe aici!!!
salut toate fetele, sunt in fuga, dar am promis ca trec si ..uite-ma
delphinas, n-am stiut ca si tu esti doritoare de bebelusi!
cine stie, poate calci pe urmele lui Dororti! ea nu a tinut cu tot dinadinsul si uite ca s-a intamplat! incearca si tu sa fii mai obtimista, nu te mai monitoriza atat, plecati in week-end la munte, plimbati-va mana in mana, admirati natura, respirati adanc aer curat, beti un pahar de sampanie, ganditi-va cu multa speranta la viitor, lasa-ti mintea libera, ca si corpul sa se relaxeze...

breto, ce pofta mi-ai facut de sarmale!!! eu nu fac decat de craciun... si cine stie cum , accidental, o data peste an...
am uitat sa-ti urez La multi ani!!! pentru mandretea de fecior...
mandruta mea a implinit 1 an pe 21 septembrie, am petrecut la padure, iar de 2 zile imi merge prin toata casa si chiuie de nu mai pote de bucurie!!!

pupici!

pupici

alina

.....ALINTATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...HAI LA MINE,papam impreuna...multzumesc de urari,si sa-ti traiasca printesa si tie...ai fata de maritat ce-ti pasa...ma pun pe lisa ce zici?..18 ani de diferentza + sau -...nu se vad..uite asa ne incuscrim...bai azi am pacatuit...am minact ce nu trebuie...ia sa chem popa sa faca o festanie ...poate daca mincam sarmale nu era asa de grav,ptr ca sunt facute cu carne de vita,si nimic prajit...am dat mai rau pe laturi...oare sa va zic??..lasa sa ma miluiasca popa poate pina miercuri nu se vede,dar astazi nu stiu ce am avut....voi in schimb suntetzi cuminti nu-i asa???

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Un baietel il intreaba pe tatal sau:
Tata, de la cine am luat eu inteligenta asta? De la tine sau de la mama?
Dezamagit tatal raspunde:
Baiete, probabil de la maica-ta. Eu inca o mai am pe a mea.

Lupta cu kg

Mergi la inceput

In fata unui bloc de 10 etaje se tot aduna lumea si striga disperata: - Criminalule! Criminalule! Un tip la etajul 7 se chinuia sa arunce o femeie peste geam! Intr-un final reuseste sa o arunce, dar femeia se prinde de balustrada geamului de la etajul 6. Omul coboara repede etajul si, dupa o lupta inversunata, femeia cade si se face tandari. El coboara linistit in fata blocului sa infrunte multimea care tot striga: - Criminalule! Criminalule! La care omul linistit: - Stati, ma, ca era soacra-mea! Toata lumea: - Aaaaaaa!!! La care un tip din multime: - Ce tupeu avea! Ati vazut cum se tinea, bestia?!

Lupta cu kg

Mergi la inceput

si acum un pic de muzica

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc din suflet pentru sustinere, sunt mai bine ca a venit mama...probabil maine plec acasa la Arges....am 73 kg! Poate trece cineva si in ticker-ul meu!..Multumesc mult!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

va multumesc din suflet pentru sustinere, sunt mai bine ca a venit mama...probabil maine plec acasa la Arges....am 73 kg! Poate trece cineva si in ticker-ul meu!..Multumesc mult!

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

.....sa fii cuminte da??....m-ai facut sa pling si ieri si azi....suntem toate mereu linga tine....ai grija de tine,si sa nu mai fii trista

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neataaaaaaaa
va poftesc la .
eu tocmai servesc una si din urma..
ma bucur ca ai avut companie breto. ma gandeam eu ieri oare ce ai facut? dar a venit alintata si camy . ma bucur ca ai puc muzica..asa sa animama atmosfera aici.
alintata eu vreua 2 bb, dar acum cum o vrea Dumnezeu.
pana luna asta care a trecut sa stii ca nu m-am monitorizat, nimic pur si simplu s-a intamplat sa raman.
acum ma concentrez pe dieta...pe bb il astept sa vina de la sine.
bun....dar de asta ce ziceti?

credeati ca am uitat??? sau ce ati zis...bun se ia cu vorba si uita sa ne alerge de dimineata. hai breto...tu mai ales ca ai ingurcitat sarmale...trebuie sa ai kg dorite pana de ziua ta. nu ca nu ai fi frumoasa asa, dar daca ajngi la greutatea dorita pana atunci te ambitionezi si mai tare.
fata frumoasa..
la ambitioasele si multe

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma bucur ca esti mai bine.mergi acolo unde crezi ca iti este bine.
si eu am avut o cearta din asta mai zdravana cu sotu dupa pierderea mazaricii mele si cineva mi-a zis un lucru, un sfat care nu o sa-l uit: sa nu ma indepartez de sot. sa nu cred ca el nu sufera si sa-l indepartez. chiar daca am impreisa asta sa vb cu calm cu el si sa-l apropii de mine cat mai mult. incearca si tu asta. conteaza tare mult.
te pup si ai grija mare de tine

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

poze
Just Me

Mergi la inceput