Moartea unei Miss Romania
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
ok,nu conteaza ca a fost miss...o tragedie e o tragedie.
Titlul asta cu ´´beauty queen´´ imi suna asa...ca un scandal tipic mediatic.
Pentru cineva nefamiliarizat cu toti termenii aia medicali,pare ca medicii respectivi au foste lenesi si si-au pasat unul altuia pacienta,admininstrand-ui ce-i taia capul pe fiecare.
Ca e un medic incompetent,asta as putea-o intelge, dar ca ´´toata lumea´´ a fost incompetenta...nu prea cred.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lolilo spune:
eu l-am cunoscut pe Adrew la 2 zile duap ce Mady a murit; ma bucur pt el ca in sfarsit a obtinut acel "closeure" de care avea atata nevoie.
Mady a fost pt foarte multa lume o fiinta deosebita si probabil multi o cunosc de aici http://www.romani.co.uk/mady/
cristina1974 spune:
E o mare tragedie, intr-adevar,ce s-a intamplat cu Mady.
Saracul sotul ei a fost devastat de tot, si, mai presus de tot, socat de cate minciuni au putut sa i se aduca.
Din pacate, asta e sistemul de sanatate public in UK. Problemele sunt enorme in faimosul NHS.Cazul Madalinei a fost unul dureros si foarte mediatizat,insa zilnic se intampla chestii din astea. Se acopera unii pe altii cu cea mai crasa nesimtire si atat.
Pe mine m-au diagnosticat cei din NHS cu cancer de col uterin,m-au dat peste cap complet,non stop plangeam si ma uitam la fetita mea,ca atunci aveam doar una, intrebandu-ma oare cat timp ma mai pot bucura de ea. Pana la urma, am lasat tampitii de incompetentii din NHS si am plecat la o clinica privata din afara UK. Nu era decat o banala rana pe col, care a trecut fara nici un fel de probleme de la sine.
De atunci, nu am mai vrut sa aud de NHS. Avem asigurare medicala privata, si daca Doamne fereste se intampla ceva, direct la spital privat.
Sunt incompetenti,aroganti,lenesi........asta e NHS-ul. Iar daca trebuie sa ajungi la ei, trebuie sa strigi si sa urli la ei pentru orice chestie cat de mica de care ai avea nevoie.
Rusine,mare rusine, ce sa mai zic......
Condoleante familiei Madalinei si multa putere sa poata sa treaca mai usor peste pierderea asta.
Andrew e distrus, oricum, si nu cred ca va mai fi vreodata ce a fost.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Motana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 E o mare tragedie, intr-adevar,ce s-a intamplat cu Mady. Saracul sotul ei a fost devastat de tot, si, mai presus de tot, socat de cate minciuni au putut sa i se aduca. Din pacate, asta e sistemul de sanatate public in UK. Problemele sunt enorme in faimosul NHS.Cazul Madalinei a fost unul dureros si foarte mediatizat,insa zilnic se intampla chestii din astea. Se acopera unii pe altii cu cea mai crasa nesimtire si atat. Pe mine m-au diagnosticat cei din NHS cu cancer de col uterin,m-au dat peste cap complet,non stop plangeam si ma uitam la fetita mea,ca atunci aveam doar una, intrebandu-ma oare cat timp ma mai pot bucura de ea. Pana la urma, am lasat tampitii de incompetentii din NHS si am plecat la o clinica privata din afara UK. Nu era decat o banala rana pe col, care a trecut fara nici un fel de probleme de la sine. De atunci, nu am mai vrut sa aud de NHS. Avem asigurare medicala privata, si daca Doamne fereste se intampla ceva, direct la spital privat. Sunt incompetenti,aroganti,lenesi........asta e NHS-ul. Iar daca trebuie sa ajungi la ei, trebuie sa strigi si sa urli la ei pentru orice chestie cat de mica de care ai avea nevoie. Rusine,mare rusine, ce sa mai zic...... Condoleante familiei Madalinei si multa putere sa poata sa treaca mai usor peste pierderea asta. Andrew e distrus, oricum, si nu cred ca va mai fi vreodata ce a fost. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
Dumnezeu sa o odihneasca, ce pacat sa auzim vesti de genul asta!
Se pare ca tendinta ca spitalele publice sa fie din ce in ce mai "low" e tot mai mare, si nu doar in Romania. Nu ma refer strict la cazul de fata, caci nu stiu eu sa dau verdict daca e incompetenta medicala sau pur si simplu ceva neasteptat, ci la ceea ce ai zis tu, Cristina, ca nu se compara statul cu privatul nici in UK. Nici aici si din cate stiu nici in US (fetele de acolo pot confirma sau infirma), dar cel putin documentarele pe care le-am vazut despre sistemul medical din US revela cam aceleasi prostii.. uof, banii astia!
cristina1974 spune:
Asa e,trist de tot, insa asta e realitatea.
Si faza cea mai aiurea e ca sunt oameni care inca isi pun toate sperantele in sistemul de stat,pentru ca nu au alta alternativa. Nu vreau sa spun ca toti cei ce lucreaza in NHS sunt incompetenti si aroganti. Mai sunt si oameni care-si dau interesul,insa trebuie sa fii norocos sa nimeresti peste unul din asta. Iar in fata unei erori medicale, cum a fost cazul Madalinei,atitudinea e aceeasi, chit ca te afli in Londra, Liverpool sau mai stiu eu pe unde: se acopera unii pe altii, se tergiverseaza lucrurile cat mai mult si , in caz ca totusi adevarul iese la iveala,se spune un simplu "sorry",fara a se mai lua in calcul consecintele acelei erori, de multe ori catastrofale.