Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Neatza.
Roxa eu o vreau neagra si mai tare ,despre cafeluta e vorba.Vezi ca ma invat sa imi dai in fiecare dimineata cafeluta.
Gabriela un dulce lui Mara sa ii treaca raul si tie ca sa treca pitici.
Vik am citit linkul da nu am pareri.
Yubi sa stapanesti sanatoasa wok.
Tzuni asa de mult imi place cand esti plina de viata.
Delia si Carmen o saptamana cat mai buna.
Un pupic dulce si la restu de fete si o saptamana cat mai buna.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Neata frumoaselor!
Haideti sa avem toate o saptamana buna si frumoasa! Planetele sa nu-si mai faca de cap cu nervii si energiile noastre si noi sa ne tinem de stilul de viata sanatos! Ptiu ptiu ptiu!
Incep ziua cu stangul si stiu asta. Dar o fac pt ca ieri am gatit sarmale si mi-e mila sa le arunc la wc. Lui Meri nu i-am dat, asa ca... ma "sacrific" eu!
Azi plec in Buftea. Nu stiu cum sunteti voi, fetelor, dar eu cand plec la munca ma apuca fluturasi in stomac, o voie buna ciudata...
Roxa, inteleg ce spui. Si eu, cata vreme imi educam creierul sa nu mai mananc prostii (si n-o faceam) eram aproape socata cand vedeam colegele mancand prajituri sau band sucuri dulci. Desi miroseau f bine si pt mine, nu ma puteam imagina bagand asa ceva in mine! Dar...mi-a trecut!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Mihaera spune:
Buna dimineata!
Imi place sa vad aici multa voie buna si entuziasm la inceput de saptamana. Va urez sa va fie plin sufletul de ele toata saptamana!
Eu sunt cam deprimata azi. Desi m-am cantarit de dimineata (asa cum mi-ati sugerat, Tzuni si Delidana), am cu 1 kg si jumatate mai mult decat ieri la aceeasi ora. E clar ca se vede surplusul de mancare la care m-am dedat ieri. Si uite-asa s-au dus pe apa Sambetei toate eforturile mele de-a slabi de pana acum. Sa vedem maine cum stau
Zuzulici, am cautat in lista de emoticonuri si am gasit ce cautam. Multumesc.
Roxana, cum ai reusit sa-ti autoinduci starea de rau fizic si sa te doara stomacul la fiecare masa? Mi se pare ceva incredibil!!! Acum, n-as vrea sa repet si eu neaprata experienta ta, dar tare mi-as dori o metoda magica care sa ama ajute sa slabesc fara niciun efort! hahaha, visez si eu.
De saptamana asta mi-am propus sa ma apuc de sport. Sper sa ma si tin de promisiune. Delidana, multumesc ptr. raspuns!!
danielag spune:
Buna ziua, doamne dragi!
Eu nu ma simt prea bine, cred ca ma paste o raceala, deja am luat niste paracetamol sinus preventiv (ma doare si capul foarte rau). Si maine plec in delegatie la Cluj, oooofff, asa as fi stat acasa... dar nu se poate.
Tzuni, ma intrebai ce mananc bun in weekend. Am mancat un kürtös kalács , am fost la un targ de arta populara in piata Revolutiei si cum mirosea prea bine, n-am putut sa zic nu.
In rest nu ma tin de nici un regim sau dieta, nu am fost in stare saptamana trecuta pentru ca am avut foarte multa treaba la birou si timp sa-mi gatesc mai putin. Mi-am luat o carte, in schimb, www.librariabucuresti.com/cgi-bin/Carti-Frantuzoaicele-nu-se-ingrasa-0-4369-8-.htm" target="_blank">Frantuzoaicele nu se ingrasa de Mireille Guiliano. N-am citit decat vreo 20 de pagini si am gasit acolo supa de praz pe care o propunea Roxana mai devreme. Suna bine si poate o sa o fac. Nu stiu cand, zice ca e indicata ca un "mini-regim" de weekend. O sa vad. Inca nu mi-am format o parere despre carte, cand o termin vin aici cu concluziile mele.
Anda, astept sa iti perfectezi afacerea cu cateringul si promit sa iti fiu clienta cat stau la Cluj!
Ma iertati ca nu va raspund fiecareia in parte, nu ma simt prea bine, v-am spus, si am treaba multa la birou.
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana minunata, fara frustrari culinare dar cu rezultate bune la urmatorul raport (cand va fi, ca inteleg ca se propune sa fie din doua in doua saptamani)!
Daniela
Sabina spune:
bunaa!
sa aveti o saptamana minunata!
Roxana, dar tu ce regim tii acuma? ca n-am prins...
Tzuni, merg de obicei dimineata. Tu mergi si la aerobic sau doar la cardio? as merge macar o data pe saptamana impreuna cu tine. Azi cred ca voi merge pe la 3 la inot, sper sa ajung.
te inteleg cu voia buna la munca, si eu sunt la fel.
De ieri am inceput un fel de regim totusi, ca nu se mai poate. Am mancat numai lactate si un ardei rosu mare, iar la pranz am baut jumatate de pahar de supa.
Azi am mancat asa: o rosie mare, un morcov mare, si o cutie de ton in suc propriu.
O sa mai mananc mancare de legume la pranz, si incerc sa dau deoparte cartofii.
seara...nu stiu, incerc doar salata de legume.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana1974 Meph, avand in vedere situatia curenta cu mine, ha ha mi-ar placea sa dau raportu' next week, sunt cam umflata, insa vreau sa stau dupa regula in fiecare saptamana. Eu nu am mancat cat sa ma ingras, dar ceva ciudat se petrece, sper sa treaca repede ca altfel innebunesc. Va va doresc o saptamana minunata si multa sanatate si voie buna! Toate "alea-alea" sa vi se indeplineasca . Roxa It's the first day of the rest of my life! |
Si daca nu trece decat peste 9 luni? Mersi de cafea.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Buna dimineatza tuturor. Scriu inainte s-ajung la munca pentru ca stiu ce m-asteapta acolo.
Yubi felicitari pentru wok si sa-l folosesti cat mai des. Mie-mi plac tare mult legumele stir-fry la el. Am sa-ti scriu reteta diseara daca nu gasesti nika pe net.
Tzuni e clar ca te-ai "casatorit" cu munca. Parca mergi la intalnire nu la munca. Adevarul e ca si mie imi place ceea ce fac dar am si zile imposibile cand simt greuatatea unei zile de munca pe umeri. Multumesc de voia buna pe care ai inspirat-o.
Daniela sanatate multa. Sper sa 'pacalesti' raceala de data asta.
No va pup pe toate dar chiar trebuie sa plec ca altfel nu mai ajung la timp. O saptamana frumoasa.
Ah! era sa uit: Gusta cum stai cu regimul???L-ai inceput?
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
yubi spune:
Buna ziua !Mephala ,gusta ,zuzi Roxana ,suntem in aceiasi grupa ,dar ne despart vreo 15 cm ...daca as avea inaltimea ta ,m-as considera Daniela , Gabrielama -multa sanatate.O pt. toate doamnele si o zi cat mai frumoasa.
Hopes spune:
TOP 10 OBSESII ROMANESTI
1.Obsesia cu "casa pe pamant". Toata lumea si-ar da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN SIR in trafic!!!
Nu conteaza nimic! Casa pe pamant sa fie!
2. Obsesia televizorului. Romanul e devorator de televiziune. S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor. Si, asta e geniala, avem cele mai multe televiziuni! !!Mi se pare fascinant ca romanul este "europeanul" cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva excptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii!
3. Obsesia Coelho. Daca n-ai citit Coelho…n-ai viitor frate! "Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger,Marin Preda,Nichita Stanescu…" "Te pisi pe ei! Citeste Coelho!"
4.Obsesia tzatzelor. Aproape toti producatorii tv au urmatoarea
obsesie: "Tzatzele aduc rating!" Si stiti ce e misto! Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozitie internetul pentru laba. Dai un click si gata! Cine dracu' mai asteapta emisiunea cu "Mama Natura" ca sa-i "de in cap lu' mutu". (scuze Adriane dar asa e expresia! Daca vrei schimbam: "sa'i dea in cap lu' Chivu")
5.Obsesia messenger. Asta e, totusi, un fenomen global. Pai daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe invisible…
6.Obsesia haiduceasca. Dupa o sticla-doua de vin si cel mai prapadit
roman devine haiduc la orice nunta. Fura mireasa, cere rascumparari… Si dup-aia, haiducia maxima. "Pusca si cureaua lataaaaaa…". Apoi
recunoaste ca e impotent: "Ce barbat AM FOST odataaaaa…"
7.Obsesia auto. In Romania exista cea mai dinamica piata auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nic parizienii, nici
londonezii… Punct.
8.Obsesia carnii din congelator. Cu toate ca au trecut 20 de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo…Cine stie…
9.Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un
statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!
10.Obsesia "daca ala nu face,de ce sa fac io?". Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie:" Ce? Sunt mai prost?!"
rolo spune:
Dragele mele, io is in criza acuta de timp. Cred ca voi claca in curand. Azi am avut o zi super nasoala care a inceput in gara asteptand-o pe coana mare si cu un tren care a intarziat o ora. CFR de kkt. Mi-a dat peste cap tot programul. Apoi mi-am lasat masina in service si inca nu am apucat sa merg s-o iau ca sunt tot la serviciul asta care o sa ma omoare in curand.
Nu am apucat sa citesc din urma si nici nu stiu cand se va intampla asta, sorry.
Evident cu scuzele de rigoare pentru intarziere (ca doar nu o sa schimb ceva acum pe final de an) LMA An_k Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca.
Si evident uelcom bec Tzuni. Ma bucur ca ai depasit faza blue si esti bine si iarasi printre noi.
Va pup pe toate.