pampers total care - noi ne-am cam iritat

pampers total care - noi ne-am cam iritat | Autor: livia72

Link direct la acest mesaj

Buna,

Baietelul meu, Alex, de 9 luni, s-a iritat pentru prima oara sus, acolo unde e ariciul cu care se prind pampersii. Nu stiu daca e de la caldura si e o simpla coincidenta ca s-au schimbat in acelasi timp pampersii sau acestia noi sunt mai plasticosi si mai stransi.

Voi ce credeti?

Livia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

buna Livia,

noi nu am observat diferenta, de fapt nu am observat nici o diferenta! Total Care? un alt nume!

Sanatate!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Chiar ma gandeam si eu la acest subiect!
Si Vladut, 1 an si 1 luna, s-a iritat tot acolo unde e ariciul cu care se prind pampersii. Asta s-a intamplat cam la 2 zile dupa ce am inceput sa folosim pampers total care. Acum are chiar o iritatie urata in partea dreapta, la arici. Pana acum am folosit tot scutece Pampers, sper sa nu ne dezamageasca. Vladut e un pic mai sensibil si e posibil sa fie si de la caldura. Am mai luat si chilotei de la libero dar tot pampersul mi s-a parut mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Buna Livia,

ce mai faceti? A trecut atat timp de cand nu ne-am auzit....Cum a fost nasterea (sper ca a fost OK), Alex-utul ce mai face..(Doamne cat ati crescut...dar si noi va urmam cu 2 saptamani in urma..)...Sa fiti sanatosi dragilor, sa cresteti mari si frumosi, sa mergeti repede-repede in picioare.

Si noi am avut mari probleme cu Pampersul (am si postat cateva subiecte pe tema asta)..In cele din urma l-am schimbat cu Libero/Huggies - nici ele nu-s grozave (au un soi de elasec la spate care ne cam irita)...Iar problema cu iritatia in zona "ariciului" noi o rezolvam prinzand scutecul cumva in diagonala, astfel incat ramane "maneca scutecului" ("cracul") cat mai lejer posibil.

Pupici mici si sanatate maxima

Mama_lui_Alex (fosta "zoia"), adica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Si eu am observat ca se irita mai repede. Am dat vina tot pe caldura. Deasemena, nu stiu daca este de la apa mai multa pe care o bea, dar parca trebuie sa-l schimb mai des decat inainte.

Claudia

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Noi nu am observat nici o diferentza... doar la pret !
si la desenele de pe fatza !

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Eu zic ca nu tine de pampers. Trebuie avut grija sa prindeti ariciul mai jos putin, sa nu ajunga partea tepoasa in contact cu pielea.
Si pt noi Pampers este preferat, desi nici Huggie nu sint rele. Parca sint ceva mai scumpe.
Pupici

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput