Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 14
danamiha spune:
Sali, ai o memorie f.buna
Iulia, imi pare rau,
Cameli, Irina, ce bine ma simt cand vorbiti de Hypnotic Poison, azi l-am folosit si maine vom pleca pentru cateva zile si ma gandeam ce parfum sa iau, doar unul singur, ati ghicit, nu? E Hypnotic Poison, preferatul meu alaturi de Classique Imi place mai mult decat Angel, mi se pare mai fin, mai elegant
Gabi ,eu nu as renunta, dar tu stii daca merita tot stresul asta...
gabi30 spune:
Buna.
Azi am dat comanda pe esentedelux ptr.Amarige si pana cand vine stau cuminte,cel putin asa sper.
Trebuie sa miros si eu Hypnotic ca vad ca il laudati.
Danamiha cand vii la Cluj?
Gabi
maminuta spune:
Buna seara,
Preferatul meu de anotimp rece este DELICE de la CARTIER.
Il ador!
Maminuta
iuliya spune:
Inca nu am reusit sa ajung la banca, sper sa ajung maine dimineata. O cunostinta m-a lamurit cum sta treaba cu shipping si billing address. Cum spunea si April16, la billing se trece adresa care apare pe extrasul de cont, daca srie STR ABC, asa sa scriem nu STR. ABC si asa mai de parte. Iar la shipping, putem scrie adresa cum dorim noi. De exemplu comanda poate fi facuta cadou unei prietene, la shipping poate fi trecuta adresa ei. Ca sa nu ma mai tot complic, am sa fac un refuz de plata pt deblocarea banilor. (In cat timp banii vor fi activi?) Apoi am sa pun din nou comanda. :)
Cele care ati platit cu cardul si nu prin Pay Pal, nu ati observat ca banii sa fi apucat picioare? Eu cred ca cei de la fragrancex sunt seriosi.
Va doresc un weekend placut si cat mai parfumat! Va
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi30 Buna. Azi am dat comanda pe esentedelux ptr.Amarige si pana cand vine stau cuminte,cel putin asa sper. Trebuie sa miros si eu Hypnotic ca vad ca il laudati. Danamiha cand vii la Cluj? Gabi |
Nu stiu cand ajung, acum suntem la Oradea, la parintii mei. Am fost la mirosit la Douglas, o data cu fiul meu si trebuia sa testez tot pe piele lui, si-a ridicat manicile asa ca am avut unde testa, sincer nu m-a tentat nimic ce fericire, sper sa nu-mi placa nimic pana termin ce am. A doua oara am fost singura, dar am testat rimel, fond de ten, etc.
Merita sa astepti Amarige
iuliya spune:
Am fost astazi la mall:). Am testat urmatoarele parfumuri:
Pe piele
- Amor Amor (Cacharel) - mi-a placut, dar nu persista
- Infinement (Chopard) - asa si asa, nu persista
- 1881 (Nino Cerruti) - mi-a placut mult si persista
- Rumeur (Lanvin) - nu mi-a placut deloc, nu persista
Pe cartonas
- The one (D&G) - mi-a placut
- Light Blue (D&G) - mi-a placut
- Addict (Dior) - nota de varf nu-mi place, nota de baza daa f mult
Intradevar parfumurile Dior sunt puternice.
teodraghici spune:
Eu raman la dragostea vietii mele-Obsession -C K...imi place tare mult, dar e putin dulce...cele care nu agreeati mirosul mai dulceag, nu prea-l recomand....sau ..cine stie?..oricum, merita testat!
PS Doar pentru idei.
Guguluff spune:
Givenchy ANGE OU DEMON este noua mea obsesie. Inca nu-l am, dar trebuie sa-l am
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop