Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 12
danamiha spune:
Sali, ti-ai facut deja planuri de vacanta? Si eu as sta o saptamana intr-o parfumerie, chiar mi-ar placea sa lucrez acolo, cred ca as vinde tot, ce modesta sunt, sau m-ar concedia ca nu mai au testere
Ai comandat in final Casmir?
blue eyes spune:
unde sa facem vacanta http://ro.wikipedia.org/wiki/Grasse
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
iuliya spune:
Buna, fetelor, daca imi permiteti sa va spun asa. Am pus comanda la fragrancex, iar la order status imi apare on hold. In cat timp ma vor anunta, daca imi trimit comanda, sau nu(sper sa nu se intample asta). Stau ca pe ace.
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Buna, fetelor, daca imi permiteti sa va spun asa. Am pus comanda la fragrancex, iar la order status imi apare on hold. In cat timp ma vor anunta, daca imi trimit comanda, sau nu(sper sa nu se intample asta). Stau ca pe ace. |
Buna.
Si la mine a fost in hold on ceva vreme apoi direct cancelled si cand i-am intrebat mi-au raspuns chestia cu billing adresss.La tine poate fi ok.
Eu si acum ma razboiesc cu ei.Astept un mail de la ei sa vedem ce zic si daca tot nu vor ma duc la banca sa imi deblochez banii , sa nu astept cele 30 zile.
As mai pune ceva bani sa mai incerc o data dar mi-e groaza.Oricum azi merg dupa extrasul de cont sa vad cum e trecuta adresa acolo.
Gabi
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha Sali, ti-ai facut deja planuri de vacanta? Si eu as sta o saptamana intr-o parfumerie, chiar mi-ar placea sa lucrez acolo, cred ca as vinde tot, ce modesta sunt, sau m-ar concedia ca nu mai au testere Ai comandat in final Casmir? |
Da, am cerut Casmirul in loc de Burberry Brit,am avut noroc ca il aveau pe esentedelux, tipul mi-a zis ca l-a pus inca de luni asa ca maine sau poimaine tr sa apara.
Irinaatu ai comandat pe parfumuri.tv? Cum sunt? Ca au aparut cu niste oferte noi si cu produse pe care cei de la esentedelux nu le au.( parfumuri Britney Spears , diverse seturi de cosmetice sau parfumuri in cantitati mai mici, de 50 sau 30 ml).
iuliya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi30
Buna. Si la mine a fost in hold on ceva vreme apoi direct cancelled si cand i-am intrebat mi-au raspuns chestia cu billing adresss.La tine poate fi ok. Eu si acum ma razboiesc cu ei.Astept un mail de la ei sa vedem ce zic si daca tot nu vor ma duc la banca sa imi deblochez banii , sa nu astept cele 30 zile. As mai pune ceva bani sa mai incerc o data dar mi-e groaza.Oricum azi merg dupa extrasul de cont sa vad cum e trecuta adresa acolo. Gabi |
Inainte de a pune comanda, am fost la banca pt a cere un extras de cont. Iar la adresa scrie doar strada si nr. , apartamentul si etajul nu e trecut, desi ar trebuii, nu inteleg de ce. Cand am deschis contul, am completat adresa ca in buletin. Pe langa adresa care scrie pe extarsul de cont, la shipping si la billing am adaugat et si ap. Sa fi trecut ca pe ex. de cont, era insuficient, zic eu. De aceea, acum stau ca pe ace.
irinaaa spune:
da, sali :) am luat angel si pasha - cartier.
eu i-am dat add pe mess, da il aveam deja in lista pe tip. cosmin se numeste si are 2 site uri, parfumuri.tv si http://www.99poze.ro/PARFUM
eu am ales sa fie ambele sigilate, pt ca pasha era cadou pt prietenul meu si angelul mi-l lua el tot cadou de ziua mea acum poate ma gandesc ca as fi vrut tester la angel, poate poate e si mai puternic, ca mor dupa mirosul lui hihi. dar el m-a asigurat ca nu ar fi testerele mai puternice ... desi eu raman cu dubiile mele
la angel a durat 2 zile parca si la pasha maxim 4-5. el e din bucuresti, ne-am intalnit, am rezolvat, toate bune si frumoase, produse originale.
eu vroiam sa imi iau aquolina pink sugar de la el. a zis ca aduce. si aduce si unele parfumuri care nu sunt listate acolo. de ex, van cleef and arpels (doar first) etc.
id-ul este parfumuritv
ar fi ok daca ai putea ajunge tu in bucuresti sau daca ai o cunostinta. si in plus, tgv e aproape asa de buc, n-ai plati decat benzina si pretul parfumului fara sa te complici cu posta, curier etc.
teo30967 spune:
pt danamiha! multumesc mult pentru ajutor . azi am ridicat parfumul comandat pe bidgiscount. am luat un budoir fara sa stiu cum miroase si ...e o nebunie ...totusi va trebui sa renunt la el, vad ca fiica -mea e deja fan budoir ...intre timp ma mai "lipesc" eu de ceva ...
iuliya spune:
Nu, nu-mi vine sa cred. La order status apare cancelled. E-mail inca nu mi-au trimis, sa stiu si eu de ce mi-au anulat-o. Oricum, nu ma las pana nu-mi trimit parfumul.
danamiha spune:
citat din mesajul lui iuliya Nu, nu-mi vine sa cred. La order status apare cancelled. E-mail inca nu mi-au trimis, sa stiu si eu de ce mi-au anulat-o. Oricum, nu ma las pana nu-mi trimit parfumul. |
Imi pare rau,