de ce nu ma pot conecta??
poate pare ridicola intrebarea,dat fiind ca va scriu acumdar chiar am o problema..de cateva zile orice as face si de cate ori as scrie nick.ul si parola,casutele raman goale,am schimbat si parola,degeaba!!
bineinteles ca in aceste circumstante si casuta cu chatul a disparut de pe ecran ,mi.e tare dor de fetesi mai ales ma mir ca totusi pot sa trimit mesaje
va rog lamuriti.ma ce ar trebui sa fac!!!ca tare mai sunt amarata..
sau poate ati la sedinta cu parintii si m-.ati exmatriculat???
ok,eu astept totusi vesti bune
Raspunsuri
Lauraa spune:
La mine a fost si mai rau! De azi dimineata nu am putut accesa forumul. pagina de start se deschidea dupa o ora de la accesare si forumul nexam. Apareau niste cuvinte fara sens (pt. mine) si cam atat.
Laura
camelia-daniela spune:
Eu am de 3 zile probleme pe la prinz, cind ori nu pot intra in forum, sai dacä sint deja in el, dureazä 10 minute sä se incarce o paginä!!!
S-ar putea sä fie de la T-online!!!!...eu am primit tocmai azi un E-mail de la ei, in care imi explicä ce sä fac cu viermele lu´peste!!!...la o sutä de ani, dupä ce l-am "curätat"!!!
A doua posibilitate ar fi sä fie ceva in neregulä cu forumul, cä alte adrese pe internet merg...
Cami.
Oana_B spune:
Hihihi, figuri ne-a facut si nou ceatu' azi, vorba aia, cand adminii nu-s acasa virusii joaca pe masa, ne tot dadea afara cica sa ne relogam in sistem, ne dadea afara pe usa noi intram pe geam...si uite asa pret de un sfert de ora pana s-a plictisit de insistenta noastra.
Oana_B
Alina spune:
Mamicuta Ancuta,
Gata cu botezul?Cum ati petrecut?
Ne-ai ramas datoare cu povesteala .
Alina
mamica dulce spune:
netul merge perfect la mine,chiar si DC,e foarte rapid doar ca nu ma pot inregistra ...bine ca pot totusi trimite mesaje dar mi.e ciuda de nu mai pot ca nu pot intra pe chat(a disparut casuta).
alina...botezul a fost superb,nasii extraordinari si popa fantastic!!!In ziua cu botezul,pe 15 august a implinit 20 de ani de popie si a facut o slujba cum nici in Romania nu vezi prea des...ma bucur mult tare ca in sfarsit l.am botezat,acum ma simt muuuult mai bine si baietu' meu,führeru' lu mama e foarte bine,in ultimul timp atat personalitate a gasit in el ca ne extermina....mama chiar zice ca o munceste ca pe Hristos
...eu tot sper sa faca ceva adminu'...hai va rog ca fac cinste
joxy spune:
Poate era un subiect pentru "probleme si .. "
Se pare ca dc.com a avut ceva probleme in ultimele zile deoarece conexiunea catre el (cel putin din RO) a fost aproape imposibila. De aici si problemele noastre de a ne "loga" bine.
Cu rabdare se rezolva toate. Uite acum merge foarte bine !
O solutie ar fi stergerea din cand in cand a cookies-urilor care se acumuleaza si uneori inmagazineaza date gresite. Pentru cei care folosesc IE, internet explorer, acest lucru se face in felul urmator:
Click pe: tools, internet options, general, delete files, bifa pe delete all offline content, OK.
O alta solutie pentru utilizatorii de windows XP, ar fi sa aiba destule drepturi de acces pe internet.. Administrator sau power user.
Cu respect,
Florin
tilis spune:
Da, am avut si eu probl cu conexiunea. Ieri nu am putut intra. Ce se intampla???
Vrem dc.com!!!
tilis
mamica dulce spune:
draga florin...initial mi.am pus intrebarea in forumul anunturilor adminilor...si cum nu m.a bagat nimeni in seama l.am pus chiar la generale,poate-poate am sa primesc vreo lamurire
ai mentionat ca rabdarea e cheiadar eu am tot avut vreo doua zile si doza mea proprie s.a cam micsorat,intrucat nu am nici un rezultat.
am verificat cu kookies,degeaba,nici un efect.
poate cineva cu pricepere la calculatoare sau in problemele site.ului sa ma ajute sau chiar ajung la concluzia ca cineva m.a exmatriculat
nu de alta dar eu nu am probleme cum am vazut ca au altii,toate merg perfect dar nu pot sa ma folosesc de nume si parola,nu mai am casuta cu chatul .....macar sa.mi spuna cineva sa ma duc naibii dar sa.mi spuna,pana la urma eu tot sper ca este o neintelegere si o problema tehnica deoarece nu ma simt deloc cu musca pe caciula
pana atunci v.am pupat,
ancuta
papadie spune:
ancutza adminii sunt in concediu...
eu continui sa cred ca pb e de la cookies asa a patit si sam zilele trecute. mai incearca o data si sterge cookis-urile. crezi ca noi nu te asteptam pe chat? :P