cat de dese trebuiesc facute ultrasunetele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Noi nu am avut probleme, de-asta m-am ingrijorat, poate medicul stia ceva si nu vroia sa-mi spuna...acum s-au stabilit la 5-6 saptamani, si e ok.
Sa fim sanatoase si noi si bebeii si sa nastem usor

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Aici se face echo la orice control de rutina. Nici nu am vazut ca in cabinetul dr. meu exista masa ginecologica decat atunci cand mi-a luat secretie pt. PAP. In rest, doar echo, fara degete, fara maini.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Eu am facut cate o echografie pe luna (uneori si 2) pe toata perioada sarcinii, incepand de la 6 saptamani, si nu s-a intamplat absolut nimic rau. Acum am o gramada de poze de la eco cu Andrada in viata intrauterina si le-am pus in album separat.Medicii (atat ginecologul, cat si radiologul) mi-au spus ca e o metoda neinvaziva si nu face nici un rau copilului, care percepe ultrasunetele cam ca un zgomot de camion trecand pe strada. O s-o intreb pe Andi daca e adevarat...))..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Intre timp m-am mai linistit cu ultrasunetele, din pacate am dat peste altele.....o gastrita urata.
dar m-am obisnuit cu bebe si cu suturile lui deja .
cum am stat in spital cateva zile, mi-au luat corpul la verificat..si de fiecare data ceream sa vada ce face si bebe..eu speriata de prea multe, eu ceream..deh...ieri grasanu..ca mie asa mi se pare..ca are o burta..si o capatana..... dadea din picioruse..era la ora de gimnastica..parca mergea pe bicicleta..deh...dar nu au putut vedea ce este..ca e agitat ca mama-sa..deh...
Eu m-am linistit..bebe bubuie..sanatosi sa fim in cele din urma, nu??
Sanatate ca-i buna....sau mai buna decat toate...

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput